Ενοικίαση Διαμέρισμα 125τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 800 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

800 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671048-27

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

125

Έτος Κατασκευής

2000

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον Παναγιώτη Γατίδη και το γραφείο REMAX Specialists, ενοικιάζεται αυτό το μοντέρνο ισόγειο διαμέρισμα διπλοκατοικίας.

Το υπέροχο αυτό σπίτι διαθέτει πραγματικά όσα ζητάει κάποιος! Ανεξάρτητη είσοδο και περιφραγμένη αυλή με καθιστικό εξωτερικού χώρου και BBQ! Μπαίνοντας θα συναντήσουμε μεγάλο ενιαίο χώρο με μοντέρνα κουζίνα και καθιστικό, 3 υπνοδωμάτια και ακόμα ένα δωμάτιο γραφείο. To master bedroom διαθέτει δικό του μπάνιο, ενώ το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο (ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο, στεγνωτήριο, κρεβάτια, τηλεοράσεις σε όλα τα δωμάτια, ντουλάπες, αποθηκευτικούς χώρους). Η θέρμανση είναι φυσικά αυτόνομη και όλα τα δωμάτια διαθέτουν νέας τεχνολογίας κλιματιστικά.

Εάν θέλετε να επισκεφτείτε το ακίνητο επικοινωνήστε με το 6939458673 ή το 2821058833, Παναγιώτης Γατίδης, Πιστοποιημένος σύμβουλος ακινήτων, REMAX Specialists.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

WC

Μπάνιο

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.