Ενοικίαση Κατάστημα 110τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 5000 €

Just Rented

Κατάστημα - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

5,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-120

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

Ισόγειο

Ενοικιάζεται εξαιρετικός χώρος 110τμ. σε ένα από τα καλύτερα και κεντρικότερα σημεία της πόλης των Χανίων. Αποτελείται από δύο επίπεδα, όμορφα συνδεδεμένα μεταξύ τους, τα οποία συνδέονται με εσωτερική ανοιχτή ξύλινη σκάλα. Το κατάστημα έχει πρόσοψη 10μ. και διαθέτει μεγάλο εξωτερικό χώρο 52τμ. και μπαλκόνι 20τμ. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο μεγάλο χώρο 59τμ. μία μικρή κουζίνα και ένα wc. Το δεύτερο επίπεδο είναι 51τμ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο και μία μικρή αποθήκη. Ο χώρος είναι ανοιχτός και ιδιαίτερα φωτεινός και ενδείκνυται για αρκετές χρήσεις εκ των οποίων η πιο ιδανική είναι για καφέ, ή μπιστρό όχι μόνο για την εξαιρετική του τοποθεσία αλλά και για την αρχιτεκτονική του και την ποιότητα κατασκευής του. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος σε ένα περιβάλλον, όπου έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμηση, που ακολουθεί απόλυτα την αισθητική των κλασικών bistro. Κατά τη προσωπική μου άποψη είναι ο καταλληλότερος χώρος βάση τροποποιήσεων για να σας ταξιδέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα απίστευτο ταξίδι γεύσεων.

Σε ένα τέτοιο χώρο θα μπορούσε κανείς να απολαύσει μέσα, ή έξω από νωρίς το πρωί εξαιρετικές ποικιλίες καφέ και πρωινό, ενώ τις βραδινές ώρες μία ποικιλία με cocktails, θα μπορούσε να προσθέσει μια ενδιαφέρουσα νότα στις εξόδους σας. Για τους λάτρεις των πολυσυλλεκτικών εδεσμάτων θα μπορούσε να προστεθεί ένα εδεσματολόγιο, αυθεντικών κρητικών ή και μεσογειακών συνταγών, πιο σύγχρονων αντιλήψεων . Με λίγα λόγια αυτός ο χώρος ψάχνει τον άνθρωπό του να τον αξιοποιήσει και να τον αναδείξει. Δεν αποκλείεται και άλλου τύπου όπως προαναφέρθηκε, βάση συνεννόησης. Για περισσότερες πληροφορίες: Μαριάννα Γυπάκη 6995786611 /RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά. Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με πάνω από 130.000 συμβούλους ακινήτων επί 48 συναπτά έτη.

*Μπιστρό Τα bistro πρωτοεμφανίζονται στη Γαλλία το 1815 και είναι μικρά Restaurant που προσφέρουν γρήγορο, απλό κ ποιοτικό φαγητό. Η ετυμολογία της λέξης istro που ορισμένες φορές συναντάται ως istrot, διεκδικείται από τους Γάλλους λέγοντας ότι έχει ρίζες στο απεριτίφ bistrouille (καφές με λικέρ) αλλά είναι ευρέως γνωστό πως προέρχεται από τη Ρωσική λέξη bystro (6bictpo), η οποία σημαίνει γρήγορο. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου πολέμου όταν η Γαλλία βρισκόταν υπό Ρωσική κατοχή και οι Ρώσσοι στρατιώτες που βιάζονταν να σερβιριστούν, φώναζαν ystro.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

WC

Αποθήκη

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.