Άνοιξε ένα γραφείο RE/MAX

Η RE/MAX είναι το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο στον κόσμο με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, 7.500 γραφεία και περισσότερους από 116.000 συμβούλους. Η RE/MAX  κυριαρχεί και στην ελληνική αγορά ακινήτων με 37 γραφεία και 400 συμβούλους ακινήτων. Η ανάπτυξη του δικτύου της πραγματοποιείται με τη μέθοδο του Franchise.

Άρπαξε την ευκαιρία

Η κρίση γεννά ευκαιρίες! Μετά από μία περίοδο συρρίκνωσης της αγοράς ακινήτων, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δραστηριοποιηθείς με Franchise στο Real Estate.

Δες τους αριθμούς

Περισσότερες από 54.000 αγοραπωλησίες ακινήτων πραγματοποιήθηκαν το 2015, αριθμός αυξημένος κατά 25,8% συγκριτικά με το 2014, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

* Πηγή: http://www.statistics.gr/

Κάνε τη διαφορά

Αυτό που κάνει τη RE/MAX την κατάλληλη επιλογή στο Real Estate σήμερα, είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της, με σημαντικότερα το παγκόσμιο δίκτυο, τη συνεχή εκπαίδευση, την τεχνογνωσία και το ισχυρό brand.

Επένδυσε με χαμηλό κόστος

Ανοίγοντας ένα γραφείο RE/MAX, επενδύεις σε ένα franchise με μικρό κόστος στησίματος και χαμηλά λειτουργικά έξοδα και ταυτόχρονα με δυναμική για υψηλά κέρδη.

Δεν είσαι μόνος

Με την ένταξη σου στο δίκτυο Franchise της RE/MAX, δουλεύεις για σένα αλλά δεν είσαι μόνος. Στην οικογένεια της RE/MAX απολαμβάνεις τα οφέλη μιας ανεξάρτητης επιχείρησης και συγχρόνως από το πρώτο σου βήμα η RE/MAX Ελλάς και το σύνολο των ανθρώπων του δικτύου είναι δίπλα σου για να σε στηρίξουν κάθε στιγμή.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Franchise με τη RE/MAX

Δέχομαι να διατηρήσει τα στοιχεία μου η RE/MAX Ελλάς για μελλοντική επικοινωνία