Γίνε Σύμβουλος Ακινήτων
της RE/MAX

Η RE/MAX είναι το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο στον κόσμο με παρουσία σε πάνω από 110 χώρες, 9.000 γραφεία και περισσότερους από 144.000 συμβούλους. Η RE/MAX κυριαρχεί και στην ελληνική αγορά ακινήτων με 84 γραφεία και περισσότερους από 1100 συμβούλους ακινήτων.

Άρπαξε την ευκαιρία

Η κρίση γεννά ευκαιρίες! Μετά από μία περίοδο συρρίκνωσης της αγοράς ακινήτων, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δραστηριοποιηθείς στο Real Estate.

Δες τους αριθμούς

Περισσότερες από 110.000 αγοραπωλησίες ακινήτων πραγματοποιήθηκαν το 2022, αριθμός και αυτή την φορά αυξημένος κατά 7% συγκριτικά με το 2021, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

* Πηγή: http://www.statistics.gr/

Κάνε τη διαφορά

Αυτό που κάνει τη RE/MAX την κατάλληλη επιλογή στο Real Estate σήμερα, είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της, με σημαντικότερα το παγκόσμιο δίκτυο, τη συνεχή εκπαίδευση, την τεχνογνωσία και το ισχυρό brand.

Μάθε τη δουλειά

Με εγγύηση την παρουσία 51 χρόνων σε παγκόσμιο επίπεδο και 22 χρόνων στην Ελλάδα, η RE/MAX σου δείχνει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο για να εργαστείς με επιτυχία στο Real Estate και να εξασφαλίσεις το επαγγελματικό σου μέλλον.

*Οι πράξεις των συμβούλων ακινήτων της RE/MAX είναι διπλάσιες από αυτές των άλλων συμβούλων ακινήτων, σύμφωνα με την έρευνα Real Trends 500 (2017).

Πάρε το 80%

Η RE/MAX πρωτοπορεί και δίνει στους συμβούλους ακινήτων της τη μεγαλύτερη προμήθεια από οποιονδήποτε άλλον στην αγορά, με ποσοστό που φτάνει το 80%.

Δεν είσαι μόνος

Ως σύμβουλος ακινήτων δουλεύεις για σένα αλλά δεν είσαι μόνος. Στην οικογένεια της RE/MAX απολαμβάνεις τα οφέλη του ανεξάρτητου επαγγελματία και συγχρόνως από το πρώτο σου βήμα η RE/MAX Ελλάς και το σύνολο των ανθρώπων του δικτύου είναι δίπλα σου για να σε στηρίξουν κάθε στιγμή.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Σύμβουλος Ακινήτων

Δέχομαι να διατηρήσει τα στοιχεία μου η RE/MAX Ελλάς για μελλοντική επικοινωνία για την αποστολή ενημερωτικού υλικού για νέες δράσεις της, προωθητικές ενέργειες, εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας, εκδηλώσεις, νέα & ανακοινώσεις αναφορικά με την δράση της και τυχόν σημαντικές εξελίξεις στους τομείς της κτηματoμεσιτικής αγοράς και σύμφωνα με τους όρους Προστασίας Προσωπικών δεδομένων της RE/MAX ΕΛΛΑΣ