Ενοικίαση Διαμέρισμα 118τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1300 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

1,300 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-177

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

118

Έτος Κατασκευής

1987

Όροφος

4ος

Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο των 118τ.μ. είναι μοναδικό για τις ανέσεις του αλλά και την υπέροχη τοποθεσία του. Η υπέροχη αυτή κατοικία ενοικιάζεται μακροχρόνια και βρίσκεται στο τέταρτο όροφο πολυτελούς πολυκατοικίας με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα θάλασσα ελάχιστα μόλις μέτρα από το κέντρο της πόλης των Χανίων σε αριστοκρατική και δεντρόφυτη περιοχή. Αποτελείται από ένα επίπεδο καθώς και κλειστό γκαράζ για στάθμευση δύο αυτοκινήτων.

Είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρικό φούρνο, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, καφετιέρες, πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο, δύο τηλεοράσεις). Το ευρύχωρο εσωτερικό του ακινήτου έχει μια ευχάριστη αίσθηση αρμονίας και ροής και διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένα, υψηλής ποιότητας φινιρίσματα που περιλαμβάνουν: μαρμάρινο δάπεδο σε όλο το σπίτι!

Διαθέτει δύο μεγάλα φωτεινά υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα μπορεί να μετατραπεί σε επιπλέον καθιστικό και ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο μαρμάρινο μπάνιο. Η κουζίνα του είναι γραμμική με εργονομικό σχεδιασμό. Tο σαλόνι, ο χώρος της τραπεζαρίας και του καθιστικού συμπληρώνουν την εικόνα ενός νεοκλασικού πλήρως ανακαινισμένου διαμερίσματος και οδηγούν στη βεράντα με την πανέμορφη θέα θάλασσα. Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος laundry. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κεντρικό κλιματισμό ηλιακό θερμοσίφωνα και air condition. Επίσης έχει διπλά τζάμια, μεγάλη συρόμενη τζαμαρία, κουφώματα αλουμινίου και σίτες. Το συγκεκριμένο ακίνητο έχει μεγάλη ιστορία μιας και κατά το πέρασμα των χρόνων έχει φιλοξενήσει πολλούς επώνυμους Έλληνες. Κάποια προσωπικά αντικείμενα καθώς και λίγα έπιπλα θα αφαιρεθούν, το σπίτι όμως παραμένει και χωρίς αυτά το ίδιο λειτουργικό και εξοπλισμένο με όλα τα αναγκαία χωρίς να χρειάζεται να προστεθεί κάτι επιπλέον, Αυτό υπόκειται στις ανάγκες και προτιμήσεις του ενοικιαστή. Ιδανικά θα προτιμηθούν μέχρι δύο άτομα. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα κατόπιν συνεννόησης.

Η μεταφορά στο κέντρο των Χανίων προτείνεται να γίνεται με τα πόδια. Για περισσότερες πληροφορίες Μαριάννα Γυπάκη 699 578 6611 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες, Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με 130.000 συμβούλους ακινήτων επί 48 συναπτά έτη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.