Ενοικίαση Διαμέρισμα 138τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1000 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

1,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-299

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

138

Έτος Κατασκευής

1997

Όροφος

2ος

Η RE/MAX Specialists Chania και η Μαριάννα Γυπάκη σας παρουσιάζουν μια μακροχρόνια ενοικίαση σε μία από τις ωραιότερες περιοχές Νοτιοανατολικά της πόλης των Χανίων.

Ένα εξαιρετικό, πλήρως ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 138τ.μ. με βεράντα 35 τ.μ. περιμένει τον νέο του ιδιοκτήτη σε μία εξαιρετική τοποθεσία σε ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της πόλης .
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ρετιρέ σε ένα πολύ όμορφο κτίριο.Διαθέτει μεγάλο, ευάερο και φωτεινό σαλόνι, αυτόνομη κουζίνα, τρία άνετα υπνοδωμάτια εκ ων οποίων το ένα είναι master, μεγάλες άνετες ντουλάπες, δύο μπάνια, μία αποθήκη 7τ.μ. καθώς και πατάρια.

Έχει απεριόριστη θέα στα Λευκά όρη και στη πόλη των Χανίων.

Πρόκειται για ένα ελκυστικό διαμέρισμα που έχει ανακαινιστεί με πολύ προσοχή, δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας.

Διαθέτει συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, συρόμενες σίτες, γυαλισμένο δάπεδο από μάρμαρο και πλακάκι, εγκατάσταση για οπτικές ίνες, 2 ηλιακούς θερμοσίφωνες, αυτόνομη θέρμανση καλοριφέρ με δικό του λέβητα.
Επίσης διαθέτει εντοιχισμένη ηλεκτρική κουζίνα και ένα κλιματιστικό.
Υπάρχουν υποδοχές για επιπλέον κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια.

Αν όλα αυτά που διαβάσατε σας δελεάζουν και πιστεύετε ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, τότε επικοινωνήστε αμέσως κιόλας στο 6995786611 με τη Σύμβουλο Ακίνητης Περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη, και κανονίστε μία συνάντηση προκειμένου να το δείτε από κοντά.
RE/MAX Specialists, Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Ανακαινισμένο

Ρετιρέ

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.