Ενοικίαση Διαμέρισμα 68τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 730 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

730 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-240

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

68

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

3ος

Η RE/MAX Specialists και η προσωπική σας σύμβουλος Μαριάννα Γυπάκη, σας παρουσιάζουν σε Αποκλειστική Ανάθεση ένα πολύ όμορφο, βορειοδυτικό διαμέρισμα για μακροχρόνια χρήση το οποίο αναζητά το νέο του ιδιοκτήτη.

Το διαμέρισμα είναι 68τ.μ. έχει μόλις ανακαινιστεί πλήρως και αποτελείται από ένα υπέροχο σαλόνι, τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, χωλ και διάδρομο.

Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, πατώματα από πλακάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματισμό.

Είναι προσόψεως, διαμπερές, με εντοιχισμένες ντουλάπες μπαλκόνια μπροστά και πίσω και μία θέση στάθμευσης αυτοκινήτου στη πιλοτή της πολυκατοικίας.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται σε εξαιρετικά ήσυχη περιοχή της πόλης, λίγα μέτρα από τη πλατεία Δικαστηρίων, κοντά σε σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, ιατρεία, φαρμακεία και είναι ιδανικό για επινοικίαση όσον αφορά τη τουριστική χρήση χωρίς όμως αυτό να αποκλείει την ενοικίαση σε ζευγάρια, εργένηδες ή φοιτητές.

Η απόσταση από το κέντρο της πόλης και τη πλατεία της Δημοτικής αγοράς είναι μόλις ένα χιλιόμετρο ενώ από το Αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης 13χιλ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τώρα: Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Τηλ: 699 5786 611 και κανονίστε μία επίσκεψη στη κατοικία ώστε να το δείτε από κοντά. RE/MAX Specialists, Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο

Αποθήκη

Κλιματισμός

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.