Ενοικίαση Κατάστημα 393τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1950 €

Κατάστημα - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

1,950 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-201

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

393

Έτος Κατασκευής

2004

Αν η ποιότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τόσο εσένα όσο και την επιχείρησή σου, τότε αυτός ο σύγχρονος και καλοσχεδιασμένος επαγγελματικός χώρος για μακροχρόνια ενοικίαση, έχει πολλά να σου προσφέρει.

Βρίσκεται σε πολύ χαρακτηριστικό και πολυσύχναστο σημείο της πόλης και αποτελείται από δύο επίπεδα 197τ.μ. το κάθε ένα, καθώς και μια τουαλέτα. Διαθέτει τρείς εισόδους, μεγάλη πρόσοψη και βιτρίνα καθώς και προαύλιο εξωτερικά, μαρμάρινο δάπεδο, ξύλινα κουφώματα, εσωτερική σκάλα και χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Ενδείκνυται γι αρκετές επαγγελματικές χρήσεις κυρίως ως εκθεσιακός και αποθηκευτικός χώρος, εργαστήριο, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατάλληλο για εταιρίες με ανάγκες λιανικού - χονδρικού εμπορίου, τεχνικό - δικηγορικό - λογιστικό γραφείο (ή παροχής υπηρεσιών εταιριών τηλεφωνίας) κλπ. Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι κατηγορίας Γ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τώρα, ή κλείστε μία συνάντηση προκειμένου να το δείτε από κοντά. Μαριάννα Γυπάκη 699 578 6611 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά. Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με 130.000 συμβούλους ακινήτων επί 48 συναπτά έτη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Έξι

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.