Πώληση Βίλα 300τ.μ. - Παλιός Οικισμός Πανοράματος, Πανόραμα

Ζητούμενη τιμή: 1600000 €

Βίλα - Πώληση - Πανόραμα, Παλιός Οικισμός Πανοράματος

1,600,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πανόραμα, Παλιός Οικισμός Πανοράματος

ID: 231921019-6

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 3235 - Πανόραμα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 2500 τ.μ. Οι τρεις όροφοι του σπιτιού προσφέρουν ιδιωτικούς χώρους, κοινόχρηστους χώρους και ξενώνες. Στο ισόγειο των 100 τ.μ υπάρχει σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με επώνυμες μάρκες. Το μοντέρνο τζάκι Piazetta προσθέτει ζεστασιά στο εσωτερικό του σπιτιού. Επίσης στον κεντρικό όροφο υπάρχει ένα σαλόνι, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και ως γραφείο και ως ξενώνας με μπάνιο. Ο δεύτερος όροφος είναι 100 τ.μ και αποτελείται απο 3 δωμάτια και 2 μπάνια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο (Master bedroom) έχει πρόσβαση σε ξεχωριστό μπάνιο και μεγάλη ντουλάπα. Υπάρχει επίσης ένα μπαλκόνι εμβαδού 16 m2. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πανοραμικά παράθυρα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το ισόγειο είναι 100 τ.μ και έχει ξεχωριστή είσοδο από το δρόμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλήρης ξεχωριστός χώρος κατοικίας. Υπάρχει επίσης μπάνιο, δωμάτιο πλυντηρίου και τεχνικοί χώροι. Επιπλέον, διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα Daikin κλιματισμό με αεραγωγούς το οποίο παρέχει τη σωστή θερμοκρασία στο σπίτι και ενδοδαπέδια θέρμανση. Για τo βέλτιστο φως υπάρχουν τρία είδη φωτισμού όπως : κύριο φως, απαλός φωτισμός και διακοσμητικά φωτιστικά. Η βίλα βρίσκεται σε επίπεδη επιφάνεια σε οικόπεδο 2500 τ.μ. Στο οικόπεδο υπάρχει γκαζόν, καλλωπιστικά φυτά και δέντρα καθώς και σύστημα αυτόματου ποτίσματος. Διαθέτει και πισίνα με μέγεθος 9/5=45 m2. Η επιφάνεια γύρο από τη πισίνα είναι καλυμμένη με αντιολισθητικό κεραμικό γρανίτη. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με σύστημα παρακολούθησης βίντεο και συναγερμού. Υπάρχουν αυτόματες πύλες και στεγασμένος χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα - Τιμή: 1.480.000 € Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτο.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

RE/MAX Right Home Πολυτεχνείου 31, 54626
Τηλ. Επικοινωνίας: +302310534354
email: info@remax-righthome.gr
Site: https://www.remax-righthome.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Ενεργειακή κλάση: Α

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Παρόμοια Ακίνητα