Πώληση Μονοκατοικία 300τ.μ. - Παλιός Οικισμός Πανοράματος, Πανόραμα

Ζητούμενη τιμή: 1800000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Πανόραμα, Παλιός Οικισμός Πανοράματος

1,800,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πανόραμα, Παλιός Οικισμός Πανοράματος

ID: 231581012-180

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Έτος Κατασκευής

2023

Κωδικός ακινήτου: 94-1060

ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ πολυτελούς κατασκευής συνολικής επιφάνειας 300 τμ. σε οικόπεδο 2500τμ.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι τρεις όροφοι του σπιτιού προσφέρουν ιδιωτικούς χώρους, κοινόχρηστους χώρους και ξενώνες. Στο ισόγειο των 100m2 υπάρχουν χώροι καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Η λειτουργική και εργονομική κουζίνα είναι εξοπλισμένη με συσκευές και εξαρτήματα από επώνυμες μάρκες. Τα έπιπλα σχεδιαστών χαρίζουν την αισθητική και ενισχύουν την άνεση. Το μοντέρνο τζάκι Piazetta προσθέτει ζεστασιά στο εσωτερικό του σπιτιού: όταν κάνει κρύο έξω, εδώ θα είναι άνετα και ζεστά! Όλα αυτά αποτελούν έναν χώρο όπου η οικογένεια μπορεί άνετα να περάσει πολύ χρόνο. Επίσης στον κεντρικό όροφο υπάρχει ένα σαλόνι, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και ως γραφείο και ως ξενώνας με μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο των 100m2 μπορείτε να βρείτε τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο (Master bedroom) έχει πρόσβαση σε ξεχωριστό μπάνιο και μεγάλη ντουλάπα. Υπάρχει επίσης ένα μπαλκόνι εμβαδού 16 m2, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον χώρος για εργασία, αναψυχή ή άθληση. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πανοραμικά παράθυρα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ισόγειο – χρησιμεύσει ως πλήρης ξεχωριστός χώρος κατοικίας. Μοιάζει με στούντιο διαμέρισμα. Το ισόγειο είναι 100 m2, υπάρχει ξεχωριστή είσοδος από το δρόμο. Αυτός ο όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποδοχή επισκεπτών ή ως αίθουσα παιχνιδιών για τα παιδιά. Υπάρχει επίσης μπάνιο, δωμάτιο πλυντηρίου και τεχνικοί χώροι. Για αυξημένη άνεση, το σχέδιο του σπιτιού περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό σύγχρονων λύσεων μηχανικής, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για την ενεργειακή απόδοση και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Έτσι, το κλίμα στο σπίτι παρέχεται από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα Daikin κλιματισμό με αεραγωγούς. Την άνετη θερμοκρασία ζέστης στο σπίτι δημιουργούν τα ζεστά δάπεδα και τζάκι. Όλα αυτά ελέγχονται από το σύστημα «έξυπνο σπίτι». Το πόσιμο και το τεχνικό νερό καθαρίζεται από ένα σύγχρονο σύστημα καθαρισμού. Όλο το σπίτι έχει υψηλής ποιότητας θερμότητα και αδιαβροχοποίηση. Τρία σενάρια φωτισμού δημιουργούν βέλτιστο φως ανάλογα με την ώρα της ημέρας: κύριο φως, απαλός φωτισμός και διακοσμητικά φωτιστικά.

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης. Υπεύθυνος Συνεργάτης: Παπαγεωργίου Χριστίνα Τ. 2310437799 M: 6948609159 E: xpapageorgiou@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Ενεργειακή κλάση: Α+

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Παρόμοια Ακίνητα