Πώληση Μεζονέτα 280τ.μ. - Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι

Ζητούμενη τιμή: 350000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πανόραμα

350,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πανόραμα

ID: 231851029-4

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

280

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1995

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται από την REMAX Energy, τριώροφη μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 280 τμ, σε ήσυχο αλλά και κεντρικό σημείο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με καταπληκτική θέα προς Θέρμη και κόλπο Θερμαϊκού.

Περιλαμβάνει:

Στο ισόγειο ένα ευρύχωρο σαλόνι, WC και αποθήκη. Ο χώρος μπορεί πολύ εύκολα να διαχωριστεί από το υπόλοιπο σπίτι, και να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ως play room από την οικογένεια ή να διατεθεί προς εκμετάλλευση.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα πολύ φωτεινό σαλόνι με τζάκι κουζίνα, WC και μεγάλο μπαλκόνι. Είναι μια υπέροχη και τεράστια σαλοκουζίνα, η οποία σίγουρα θα γίνει ο καθημερινός χώρος διαβίωσης της οικογένειας.

Ο δεύτερος όροφος περιλαμβάνει, τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master bedroom με δικό του μπάνιο και μπαλκόνι με απεριόριστη θέα, 2 ακόμα υπνοδωμάτια με δικά τους μπαλκόνια, μεγάλο μπάνιο για να τα εξυπηρετεί και μια μικρή αποθήκη.

Πρόκειται για ιδανική επιλογή διαμονής με λειτουργικότητα και ποιότητα για μια οικογένεια. Βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά του Πανοράματος σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια το κέντρο και την αγορά της περιοχής.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Τοποθεσία: Κοντά σε Super Market

Επιτρέπονται κατοικίδια

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Πρόσοψης

Διατηρητέο

Δίκτυο Τηλεφώνου

Κήπος

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.