Πώληση Βίλα 300τ.μ. - Παλιός Οικισμός Πανοράματος, Πανόραμα

Ζητούμενη τιμή: 1800000 €

Βίλα - Πώληση - Πανόραμα, Παλιός Οικισμός Πανοράματος

1,800,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πανόραμα, Παλιός Οικισμός Πανοράματος

ID: 231581020-18

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2023

Κωδικός ακινήτου: 104-1289 - Πανόραμα Παλιός Οικισμός Πανοράματος ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 2500 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 30 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 9000 μέτρα - Τιμή: 1.800.000 € (Κωδικός γραφείου 231581007-113) Κωδικός ακινήτου: 104-1289

ΠΩΛΕΙΤΑΙ μοντέρνα βίλα σε ένα αριστοκρατικό προάστιο της Θεσσαλονίκης στο Πανόραμα! Οι κύριες ιδέες του ακινήτου είναι ο σχεδιασμός ενός ενιαίου αρμονικού χώρου του εσωτερικού και του εξωτερικού του σπιτιού σε μια επίπεδη επιφάνεια. Δημιουργία μεγάλων λειτουργικών βεραντών, μπαλκονιών για μέγιστο όφελος και άνεση για τη διαμονή σε ήπιο μεσογειακό κλίμα. Η πρακτικότητα και η άνεση έχουν μελετηθεί προσεκτικά και ενσωματώνονται στο ντιζάιν της κατασκευής.

Επιπλωμένη βίλα συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 2500 τ.μ. Οι τρεις όροφοι του σπιτιού προσφέρουν ιδιωτικούς χώρους, κοινόχρηστους χώρους και ξενώνες. Στο ισόγειο των 100 τ.μ υπάρχει σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με επώνυμες μάρκες. Το μοντέρνο τζάκι Piazetta προσθέτει ζεστασιά στο εσωτερικό του σπιτιού. Επίσης στον κεντρικό όροφο υπάρχει ένα σαλόνι, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και ως γραφείο και ως ξενώνας με μπάνιο. Ο δεύτερος όροφος είναι 100 τ.μ και αποτελείται απο 3 δωμάτια και 2 μπάνια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο (Master bedroom) έχει πρόσβαση σε ξεχωριστό μπάνιο και μεγάλη ντουλάπα. Υπάρχει επίσης ένα μπαλκόνι εμβαδού 16 m2. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πανοραμικά παράθυρα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το ισόγειο είναι 100 τ.μ και έχει ξεχωριστή είσοδο από το δρόμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλήρης ξεχωριστός χώρος κατοικίας. Υπάρχει επίσης μπάνιο, δωμάτιο πλυντηρίου και τεχνικοί χώροι. Επιπλέον, διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα Daikin κλιματισμό με αεραγωγούς το οποίο παρέχει τη σωστή θερμοκρασία στο σπίτι και ενδοδαπέδια θέρμανση. Για τo βέλτιστο φως υπάρχουν τρία είδη φωτισμού όπως : κύριο φως, απαλός φωτισμός και διακοσμητικά φωτιστικά. Η βίλα βρίσκεται σε επίπεδη επιφάνεια σε οικόπεδο 2500 τ.μ. Στο οικόπεδο υπάρχει γκαζόν, καλλωπιστικά φυτά και δέντρα καθώς και σύστημα αυτόματου ποτίσματος. Διαθέτει και πισίνα με μέγεθος 9/5=45 m2. Η επιφάνεια γύρο από τη πισίνα είναι καλυμμένη με αντιολισθητικό κεραμικό γρανίτη. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με σύστημα παρακολούθησης βίντεο και συναγερμού. Υπάρχουν αυτόματες πύλες και στεγασμένος χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα.

Τιμή: 1.800.000 €

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης.

Υπεύθυνος Συνεργάτης: Τατιάνα Στρόμινα T: 2310437799 E: tatistro@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Διαμπερές

WC

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Συναγερμός

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Παρόμοια Ακίνητα