Ενοικίαση Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό 420τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1300 €

Just Rented

Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

1,300 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-264

Συνολικά Δωμάτια

7

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

420

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

1ος

Νέα Ανάθεση Επαγγελματικού ακινήτου από τη RE/MAX Specialists και τη Μαριάννα Γυπάκη,

Το ακίνητο 420τ.μ. είναι κατάλληλο για βιοτεχνική-βιομηχανική χρήση, ή αποθηκευτικό χώρο αυξημένων απαιτήσεων και αποτελείται από δυο επίπεδα.

Είναι προσόψεως, φωτεινό, διαμπερές, διαθέτει μεγάλο προαύλιο και χώρο φόρτωσης και εκφόρτωσης προϊόντων. Στο ισόγειο έχουμε 3 WC και κλιμακοστάσιο συνολικού εμβαδού 244τ.μ. Το ελάχιστο ελεύθερο ύψος είναι 2,95μ.

Ο πρώτος όροφος έχει συνολική επιφάνεια 175τ.μ. που εκτός από έναν μεγάλο κι ενιαίο χώρο, υπάρχει έτοιμος χώρος προσαρμοσμένος για τη στέγαση γραφείων. Υπάρχει επιπλέον ακάλυπτος χώρος με δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης συνολικής επιφάνειας 49τ.μ.

Είναι κατάλληλος και ενδείκνυται για πάρα πολλές χρήσεις όπως αυτές του υγειονομικού ενδιαφέροντος, μεταφορική εταιρεία, αποθηκευτικός χώρος κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και το συντονισμό μίας συνάντησης παρακαλώ επικοινωνήστε στο Τηλ. 6995786611 Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βόρειο

Ανελκυστήρας

Θέσεις Parking: Πέντε

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.