Ενοικίαση Κατάστημα 62τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 800 €

Just Rented

Κατάστημα - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

800 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671023-255

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

62

Έτος Κατασκευής

1900

Νέα Ανάθεση επαγγελματικού ακινήτου από τη REMAX Specialists και τη Μαριάννα Γυπάκη, Διατίθεται κατάστημα για μακροχρόνια ενοικίαση, συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. στο κέντρο της παλαιάς πόλης των Χανίων.

Το κατάστημα είναι σε άριστη κατάσταση μιας και έχει ανακαινιστεί πλήρως και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο, αποθήκη και μια τουαλέτα.

Έχει δάπεδο από πέτρα και κουφώματα αλουμινίου. Έχει διατηρήσει το ύφος και την αρχιτεκτονική της παλαιάς πόλης και δε θυμίζει σε τίποτα τα εμπορικά καταστήματα που συναντάμε στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Το κατάστημα ενδείκνυται για αρκετές επαγγελματικές χρήσεις όπως για γραφείο, ή εμπορικό κατάστημα, χρυσοχοείο, εστιάζοντας περισσότερο σε κάθε είδος τουριστικού περιεχομένου λόγω της θέσης και του σημείου όπου βρίσκεται. Καταστήματα εστίασης δεν θα προτιμηθούν.

Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του ωραίου, του καθαρού και του καινούργιου. Το κατάστημα διατίθεται άμεσα μιας και δεν χρειάζεται τη παραμικρή επισκευή, ή αλλαγή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε αμέσως τώρα στο: 6995786611 για το συντονισμό μιας συνάντησης. Υπευθυνη: Μαριάννα Γυπακη. Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, Remax Specialists, Ελευθερίου Βενιζέλου 92, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βόρειο

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.