Πώληση Αποθήκη 120τ.μ. - Κέντρο, Αγριά

Ζητούμενη τιμή: 105000 €

Αποθήκη - Πώληση - Αγριά, Κέντρο

105,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αγριά, Κέντρο

ID: 2309410015-981

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

1955

Σύμβουλος ακίνητης πριουσίας Ρήγας Στύλας μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και της RE/MAX Δομή.

Στην Αγριά, σε μια περιοχή που συνδυάζει την ζωντάνια της πόλης με την ευκολία πρόσβασης σε μεταφορικά μέσα και κύριους δρόμους, διατίθεται προς πώληση μια ιστορική αποθήκη με πλούσιο παρελθόν και ενδιαφέρον μέλλον. Κατασκευασμένη το 1955, αυτό το ακίνητο είναι όχι μόνο ένα στοιχείο της τοπικής ιστορίας, αλλά και μια ευκαιρία για τους σύγχρονους επαγγελματίες που ψάχνουν χώρο με πολλές δυνατότητες.

Η επιφάνεια της αποθήκης αγγίζει τα 120 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας άφθονο χώρο για διάφορες χρήσεις. Με την ανοιχτή διάρθρωσή της, παρέχει την ευελιξία να προσαρμοστεί στις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη, είτε αυτές αφορούν αποθηκευτικό χώρο, είτε τη δημιουργία ενός εργαστηρίου, είτε ακόμα και τη μετατροπή του σε μια εκθεσιακή σάλα ή έναν πρωτότυπο χώρο εργασίας.

Το κτίριο είναι ισόγειο, κάτι που διευκολύνει την πρόσβαση και την χρήση, και η θέση του είναι ιδιαίτερα βολική, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση τόσο για φορτηγά όσο και για ελαφρύτερα οχήματα. Με τον κωδικό ακινήτου 25306-9560, αυτή η αποθήκη αναδεικνύεται σε μια ξεχωριστή ευκαιρία για επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων, καθώς συνδυάζει την αίσθηση του παλιού με την προοπτική για ανανέωση και αξιοποίηση με νέους και δημιουργικούς τρόπους.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.