Πώληση Διαμέρισμα 40τ.μ. - Κέντρο, Αγριά

Ζητούμενη τιμή: 50000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Αγριά, Κέντρο

50,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αγριά, Κέντρο

ID: 230941031-285

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

40

Έτος Κατασκευής

1950

Αγριά - Βόλος : Διατίθεται Προς Πώληση κατά αποκλειστικότητα διαμπερές διαμέρισμα 39,4 τ.μ. με εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο - λεβητοστάσιο 2,1 τ.μ. και αποκλειστική χρήση αυλής 64,50 τ.μ. εμπρός και όπισθεν του οικήματος , στον παραδοσιακό οικισμό της Αγριάς Βόλου , 30 μέτρα από την παραλία. Το οίκημα , που ανακαινίσθηκε πριν μερικά χρόνια και είναι άμεσα κατοικήσιμο , διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνας-καθιστικού , ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο - σαλόνι και μπάνιο . Βρίσκεται σε ήσυχη οικιστική περιοχή , κοντά σε μάρκετ , μέσα μαζικής μεταφοράς και λόγω της τοποθεσίας του μπορεί να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του χωριού και της πόλης καθώς απέχει μόνο 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης του Βόλου .Στεγαστικά μπορεί να καλύψει μόνιμες ή ανάγκες διακοπών αλλά και επενδυτικά μπορεί να αποφέρει ένα καλό μίσθωμα. Επιπλέον χαρακτηριστικά : θέα μερικώς στην θάλασσα από την ταράτσα , Θέρμανση με λέβητα πετρελαίου , κλιματιστικό , Νοτιοδυτικός προσανατολισμός , κουφώματα αλουμινίου , Δάπεδα από Πλακάκια , Επιτρέπονται Κατοικίδια , Προσόψεως , Φωτεινό , Κοντά σε παραλία ,Επαρχιακή οδό.
Σύμβουλος επένδυσης ακινήτων : Τσικουρόπουλος Απόστολος, email: apostotsikouro@yahoo.gr. RE/MAX Δομή. Κινεί ... τα ακίνητα ! ! !. Τηλ.: 2421020008, email: remax.domi.volos@gmail.com, website: http://www.remaxdomi.gr/

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κλιματισμός

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.