Πώληση Διαμέρισμα 54τ.μ. - Κέντρο, Αγριά

Ζητούμενη τιμή: 96000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Αγριά, Κέντρο

96,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αγριά, Κέντρο

ID: 230941078-153

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

54

Έτος Κατασκευής

1977

Όροφος

2ος

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Ανδρέας Χριστοδούλου. Διατίθεται αποκλειστικά απο την ομάδα μας Σιάνος Παπαγεωργίου και το γραφείο RE/ΜΑX Δομή στον Βόλο.

Προς πώληση στην περιοχή της Αγριάς, λίγα βήματα από την πανέμορφη θάλασσα, βρίσκεται ένα εξαιρετικό ακίνητο, με κωδικό 9776-8486. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο, με συνολική επιφάνεια εσωτερικών χώρων 54 τετραγωνικών μέτρων. Η επιφάνειά του είναι μοιρασμένη σε ξεκάθαρους και πρακτικούς χώρους με άριστη διαρρύθμιση. Αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και ένα μπάνιο.

Κατασκευασμένο το 1977, το ακίνητο υπέστη ριζική ανακατασκευή το 2023, μεταμορφώνοντας το σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, προσφέροντας άνεση και οικονομία στους ιδιοκτήτες του. Τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες. Οι εσωτερικές επιφάνειες περιλαμβάνουν ξύλινο δάπεδο στο υπνοδωμάτιο και πλακάκια στους υπόλοιπους χώρους δημιουργώντας μια ευχάριστη και άνετη αίσθηση, συνδυάζοντας αισθητική με πρακτικότητα. Επιπλέον διαθέτει πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, σύστημα κλιματισμού, ηλεκτρικές συσκευές και τέντες. Η οικοδομή διαθέτει ανελκυστήρα.

Το διαμέρισμα αποτελεί μία άκρως επενδυτική ευκαιρία, καθώς είναι ήδη προετοιμασμένο για βραχυχρόνια μίσθωση. Το διαμέρισμα παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Η τοποθεσία του σε μια έντονα τουριστική περιοχή, μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα, καθιστά το διαμέρισμα ιδανικό για επενδυτές που αναζητούν μια ασφαλή και συμφέρουσα επιλογή στην αγορά ακινήτων.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Προσανατολισμός: Δυτικό

Πόρτα ασφαλείας

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.