Πώληση Μεζονέτα 222τ.μ. - Κέντρο, Αγριά

Ζητούμενη τιμή: 350000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Αγριά, Κέντρο

350,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αγριά, Κέντρο

ID: 2309410015-1114

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

222

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1900

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Μαρία Κωστοπούλου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Κωδικός 25316-9433.

Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας μεζονέτα στο κέντρο της Αγριάς. Η επιπλωμένη μεζονέτα, ισόγειας κατασκευής και συνολικής επιφάνειας 222 τ.μ., διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, μια κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC.Το ακίνητο έχει κατασκευαστεί το 1900 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, με ατομική θέρμανση μέσω αερίου.

Απολαύστε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα από τα ξύλινα κουφώματα και τα μαρμάρινα και ξύλινα πατώματα. Η μεζονέτα έχει επίσης ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Απολαύστε τον κήπο και το BBQ, ζεσταθείτε δίπλα στο τζάκι και απολαύστε τη δροσιά του A/C στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Η μεζονέτα διαθέτει επίσης εξωτερική σκάλα και εσωτερική σκάλα για εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε μια όμορφη και άνετη κατοικία στην παραλία της Αγριάς.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Επιπλωμένο

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Προσανατολισμός: Μεσημβρινός

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.