Ενοικίαση Eπαγγελματικό Kτήριο 390τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 3800 €

Επαγγελματικό - Ενοικίαση - Χανιά, Κέντρο

3,800 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671019-183

Τετραγωνικά Μέτρα

390

Έτος Κατασκευής

1980

Αποκλειστικά από RE/MAX Specialists

Ενοικιάζεται Αυτοτελές Διώροφο Επαγγελματικό Κτίριο υψηλής προβολής επί της οδού Κισσάμου.

Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 390 τμ, δυο επίπεδων των 195τμ έκαστος.

Πέραν της πρόσοψης που διαθέτει επι της κεντρικής οδού, το ακίνητο βρίσκεται μέσα σε ιδιόκτητο περιφραγμένο οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1500τμ., το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως πάρκινγκ πελατών είτε να γίνει επέκταση κτιρίου. Λόγω του υψηλού συντελεστή δόμησης που έχει το οικόπεδο μπορεί να γίνει επιπλέον επέκταση 890 τ.μ.

Όλες αυτές οι δυνατότητες που διαθέτει το καταστούν ένα ακίνητο μοναδικό σε μία άκρως εμπορική ζώνη των Χανίων και προσφέρεται για διάφορες επαγγελματικές χρήσεις. Ενδεικτικά, μετά από ερευνά αγοράς, αναφέρουμε κάποιες επαγγελματικές χρήσεις που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν το χώρο αυτό: Αλυσίδα Super market, Τράπεζες, Γραφεία μεγάλων εταιρειών, εμπορικό κατάστημα ηλεκτρολογικού ή τεχνολογικού εξοπλισμού, έκθεση αυτοκινήτων, συνεργείο αυτοκινήτων, ταξιδιωτικά γραφεία, κέντρο διανομής προϊόντων ή παραγγελιών, βενζινάδικο και πλυντήριο αυτοκινήτων εφόσον επιτραπεί από την πολεοδομία, εταιρεία επίπλων, κ.α

Η θέση του ακινήτου από το κέντρο των Χανίων είναι μόλις 3λεπτα, προσφέροντας έτσι εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους πελατεία.

Η ομάδα Πασάκος RE/MAX Specialists Chania είναι σε θέση να σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες έχοντας δημιουργήσει μία συγκροτημένη ομάδα από εξειδικευμένους συμβούλους -δικηγόρους, μηχανικούς, συμβολαιογράφους, χρηματοοικονομικούς συμβούλους - ώστε να λάβετε το βέλτιστο αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε όραμα θέλετε να υλοποιήσετε.

Επίσης η ομάδα μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες σας βοηθάει στην ενίσχυση χρηματοδότησης για την αγορά του ακινήτου που επιθυμείτε.

Καλέστε μας για μια κατ’ιδίαν συνάντηση ώστε να βρούμε μαζί το καλύτερο ακίνητο για εσάς.

Επικοινωνήστε στο τηλ. 6992 500 005,

RE/MAX Specialists, Διεθνές Κτηματομεσιτικό Δίκτυο, Ελ. Βενιζέλου 92, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Ζ

WC

Αποθήκη

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.