Πώληση Διαμέρισμα 159τ.μ. - Στέρνες, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 495000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ακρωτήρι, Στέρνες

495,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Στέρνες

ID: 231671023-311

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

159

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

1ος

Νέα Aποκλειστική Aνάθεση πώλησης ακινήτου από τη σύμβουλο ακίνητης περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη και την RE/MAX Specialists.

Εξαιρετική κατοικία πρώτου ορόφου 159 τμ με μεγάλη βεράντα και απεριόριστη θέα θάλασσα, υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας κατασκευής του 2004 σε εξαιρετικό σημείο στις Στέρνες Ακρωτηρίου Χανίων με πισίνα είναι διαθέσιμη προς πώληση. Η κατοικία συνορεύει με μία κατοικία ισογείου, η οποία διατείθεται κι αυτή προς πώληση, είτε μαζί είτε και ξεχωριστά  οι οποίες μπορούν να ενοποιηθούν μέσω εσωτερικής σκάλας. 
Η κατοικία βρίσκετε σε περιφραγμένο κτήμα κύρους 1604τμ που περιβάλλεται από όμορφο κήπο, δημιουργώντας το απόλυτο ησυχαστήριο κατά τη διάρκεια των μακρών ελληνικών καλοκαιριών. 

Η κατοικία διαθέτει μεγάλους, άνετους, φωτεινούς και απόλυτα λειτουργικούς χώρους, ξεχωριστή κουζίνα, τρια υπνοδωμάτια, βεστιάριο, δύο μπάνια, ξεχωριστή αποθήκη και υπέροχες μεγάλες βεράντες με καταπληκτική θέα  από όλα τα σημεία του σπιτιού. Διαθέτει δάπεδο από πλακάκι (γρανίτη), ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με εξωτερικά κάγκελα για επιπλέον προστασία, σίτες, θερμοπρόσοψη, διπλά τζάμια και κλιματιστικά σε όλους τους χώρους.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του κτιρίου είναι ότι αποτελείται από δύο μόνο κατοικίες.
Πρόκειται για ένα ακίνητο κατασκευασμένο με πολλή αγάπη και προσοχή με ακριβά δομικά υλικά, που σίγουρα αυτός που θα το αγοράσει δεν θα θελήσει να παρέμβει και να κάνει ιδιαίτερες επεμβάσεις και αλλαγές.

Αν αναζητάτε ιδιωτικότητα, καταπληκτική θέα στο πράσινο και τη θάλασσα, τότε  αυτό είναι το ιδανικό ακίνητο για εσάς. 

Για περισσότερες πληροφορίες κανονίστε μία συνάντηση για να το δείτε από κοντά.
Επικοινωνήστε αμέσως τώρα στο: 6995786611, Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας,
Remax Specialists Chania Crete.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ρετιρέ

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.