Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 7440τ.μ. - Στέρνες, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 65000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Στέρνες

65,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Στέρνες

ID: 231671019-152

Τετραγωνικά Μέτρα

7440

Ευκαιρία Απόκτησης Οικοπέδου 7440τμ στις Στέρνες Χανίων - Ιδανική Επιλογή για Επένδυση

Προς πώληση πανέμορφο οικόπεδο στις Στέρνες των Χανίων, με εμβαδόν 7440 τετραγωνικών μέτρων. Βρίσκεστε μόλις λίγα βήματα μακριά από τις γραφικές παραλίες του Μαράθι, του Λουτρακίου και τα Σεϊτάν Λιμανια, προσφέροντας την τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσετε το δικό σας παράδεισο.

Κύρια Χαρακτηριστικά: Εμβαδόν: 7440 τ.μ Δυνατότητα Δόμησης: 230 τ.μ Κοντά στις παραλίες Μαράθι, Λουτράκι, Σεϊτάν Λιμάνια Εντυπωσιακή ανοιχτή θέα προς τον ορίζοντα Ιδανικό για επένδυση και κατασκευή κατοικίας Εύκολη πρόσβαση σε τοπικές υποδομές και αξιοθέατα

Αυτό το υπέροχο οικόπεδο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε το ονειρικό σας σπίτι ή να επενδύσετε σε ένα ακίνητο με πολλές δυνατότητες. Με επιφάνεια 7440 τ.μ, έχετε την ελευθερία να σχεδιάσετε και να κατασκευάσετε ένα σπίτι που αντανακλά τα δικά σας προσωπικά γούστα και ανάγκες.

Η ανοιχτή θέα προς τον ορίζοντα δημιουργεί μια μαγευτική ατμόσφαιρα, καθιστώντας αυτό το οικόπεδο ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν ηρεμία και επαφή με τη φύση. Η τοποθεσία του σε κοντινή απόσταση από τις υπέροχες παραλίες προσφέρει τη δυνατότητα για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι γης στον πανέμορφο τοποθεσία στις Στέρνες των Χανίων. Είτε επιλέξετε να κατασκευάσετε το ονειρικό σας σπίτι, είτε να επενδύσετε για το μέλλον, αυτό το οικόπεδο προσφέρει ανεξάντλητες ευκαιρίες.

Τηλέφωνο:+30 6992 500 005 Email: tagara.pasakos@gmail.com

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.