Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 3060τ.μ. - Στέρνες, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Just Sold

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Στέρνες

110,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Στέρνες

ID: 231671061-4

Τετραγωνικά Μέτρα

3060

Εξαιρετική ευκαιρία στις Στέρνες Ακρωτηρίου. Οικόπεδο 3060 τ.μ. όπου μπορείτε να χτίσετε έως 400τ.μ.. Το, ελαφρώς επικλινές, του οικοπέδου προσφέρει θέα στα 2450μ ύψους Λευκά Όρη, τα οποία είναι χιονοσκέπαστα για 6 μήνες το χρόνο, καθώς και στα γύρω λιόφυτα. Τα 24 μέτρα πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο προσφέρει άπλετο χώρο για την προσέγγιση μηχανημάτων κατά την κατασκευή της βίλας ή άλλων καταλυμάτων που μπορούν να υπάρξουν. Όλα τα Κοινωφελείς Δίκτυα (Ρεύμα, Νερό, Τηλέφωνο) βρίσκονται στο σημείο καθώς και παροχή αγροτικού νερού για τα περίπου 12 παραγωγικά ελαιόδεντρα.

Για τις καθημερινές σας ανάγκες θα βρείτε στα 200 μέτρα φαρμακείο, φούρνο, μινι μαρκετ και την στάση του λεωφορείου. Στα 500 μέτρα, στο κέντρο του χωριού βρίσκονται το νηπιαγωγείο, το δημοτικό σχολείο, ένα μικρό πάρκο και ταβέρνες. Ο μικρός κόλπος του Λουτρακίου και το φημισμένο Μαράθι απέχουν μόνο 5 χιλιόμετρα για μπάνιο στην πεντακάθαρη θάλασσα και τις φανταστικές ψαροταβέρνες. Το παραδοσιακό χωριό των Στερνών, με τα βενετσιάνικα κτίρια, βρίσκεται σε ιδανική απόσταση από το Διεθνές αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Ναύσταθμο και το λιμάνι της Σούδας καθώς και άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Το οικόπεδο προσφέρει πολλές δυνατότητες για ιδιωτική χρήση ή ως επένδυση.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.