Πώληση Βίλα 75τ.μ. - Μικρή Βίγλα, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 650000 €

Βίλα - Πώληση - Νάξος, Μικρή Βίγλα

650,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Μικρή Βίγλα

ID: 231991003-50

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

75

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2022

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 2-195
• Μικρή Βίγλα, Νάξος
• 75 τ.μ.

Πωλείται εξαιρετική, νεόδμητη βίλα 2 υπνοδωματίων , πλήρως εξοπλισμένη, με μαγευτική απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα.
Η βίλα περιλαμβάνει μία καλαίσθητη και καλά εξοπλισμένη κουζίνα, ένα άνετο σαλόνι, ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.
Ο ιδιωτικός κήπος της βίλας περιλαμβάνει πισίνα με θαλασσινό νερό, barbeque, παραδοσιακό ξυλόφουρνο, εξωτερική ντουζιέρα καθώς και προστατευμένη βεράντα με πέργκολα προσφέροντας, έτσι, τον τέλειο χώρο για χαλάρωση στο ειδυλλιακό αυτό περιβάλλον.

Αυτή η βίλα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση λόγω της δημοφιλίας της περιοχής της Μικρής Βίγλας αλλά και της αυξημένης ζήτησης για ενοικιαζόμενες βίλες στην περιοχή, που εγγυάται υψηλή απόδοση της επένδυσής σας.
Το συγκεκριμένο ακίνητο με τα υψηλά πρότυπα κατασκευής, τον πλήρη εξοπλισμό και την μοναδική θέα, προσελκύει εύκολα ενοικιαστές.

Η εύκολη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες και τις εγκαταστάσεις της περιοχής καθιστούν την συγκεκριμένη βίλα την τέλεια βάση για να εξερευνήσετε την ομορφιά της Νάξου.
Βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από την παραλία της Μικρής Βίγλας, 25 λεπτά οδικώς από το Λιμάνι της Νάξου και 15 λεπτά οδικώς από το Αεροδρόμιο της Νάξου.

* Η πολυτελής αυτή κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 6 άτομα.
Όλα τα έπιπλα περιλαμβάνονται!

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και των δύο πολυτελών κατοικιών μαζί (Κωδικός ακινήτων 2-194 και 2-195).

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/68YiCMVn9DiNyKzS6

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βόρειο

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.