Πώληση Αγροτεμάχιο 8120τ.μ. - Μικρή Βίγλα, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 1000000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Νάξος, Μικρή Βίγλα

1,000,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Μικρή Βίγλα

ID: 231991001-145

Τετραγωνικά Μέτρα

8120

Κωδικός ακινήτου: 1-68 Άρτιο και οικοδομήσιμο επίπεδο αγροτεμάχιο στην περιοχή Μικρή Βίγλα Νάξου, συνολικής επιφάνειας 8120 τ.μ. μόλις 175μ μέτρα από τη θάλασσα. Πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία για αγορά επενδυτικού ακινήτου στην περιοχή της Μικρής Βίγλας, μιας από τις πιο δημοφιλείς τουριστικά περιοχές της Νάξου, ιδανικό για τη δόμηση τουριστικών εγκαταστάσεων. Η Μικρή Βίγλα φημίζεται για τη χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Η άγρια φύση αυτής της παραλίας είναι κάτι που την κάνει ξεχωριστή. Το ακρωτήρι της Μικρής Βίγλας αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο λόγω του μοναδικού κεδροδάσους.

Και στις δύο πλευρές του ακρωτηρίου της Μικρής Βίγλας απλώνονται απίστευτες παραλίες που αποπνέουν διαφορετική γοητεία. το νησάκι Παρθένα βρίσκεται στα βόρεια και προσφέρει ένα εξαιρετικό τοπίο. Η βόρεια παραλία, μια περιοχή γνωστή για τους ανέμους της, είναι δημοφιλής προορισμός για τους αθλητές και όλους όσους απολαμβάνουν τα extreme θαλάσσια σπορ. Στην απέναντι πλευρά βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες παραλίες όχι μόνο της Νάξου αλλά γενικότερα των Κυκλάδων. Έχει ρηχά και βαθιά κρυστάλλινα νερά που δημιουργούν ένα φυσικό ασφαλές λιμάνι για μικρά σκάφη. Η Μικρή Βίγλα είναι ένας μικρός παράδεισος στη Νάξο λόγω της φυσικής και μοναδικής ομορφιάς της, ιδανικός για χαλαρωτικές διακοπές στην Ελλάδα.

Όρια κατασκευής:

281.21 τ.μ. για κατοικίες 1624.15 τ.μ. για ξενοδοχεία

Τιμή: 1.300.000

Ακριβής τοποθεσία : https://maps.app.goo.gl/yYH8VUzR4yyGjUsL7

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.