Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 27τ.μ. - Μικρή Βίγλα, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 130000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Νάξος, Μικρή Βίγλα

130,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Μικρή Βίγλα

ID: 231991004-10

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

27

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Υπόγειο

Κωδικός Ακινήτου: 4-42 Στούντιο ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ στη Μικρή Βίγλα Νάξου

Αυτό το 27 τ.μ. Το επιπλωμένο στούντιο (υπόγειο) βρίσκεται κοντά στη διάσημη παραλία της Μικρής Βίγλας. Το στούντιο έχει πρόσβαση σε έναν μεγάλο και όμορφο κήπο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε όλη την ημέρα ή να απολαύσετε μια νύχτα γεμάτη αστέρια από την ξαπλώστρα σας. Διαθέτει επίσης αμμώδη κήπο, ιδανικό για να παίζουν μικρά παιδιά. Έχει άμεση πρόσβαση στον κοινόχρηστο χώρο της πισίνας, στο κοινόχρηστο μπάρμπεκιου και στην εξωτερική κουζίνα.

Μόλις 70 μέτρα μακριά μπορείτε να βρείτε τη βόρεια πλευρά της Μικρής Βίγλας, την Παρθένα, η οποία φημίζεται για το windsurfing και το kitesurfing. Στην αντίθετη κατεύθυνση, αν αποφασίσετε να κάνετε μια βόλτα στην παραλία και να περπατήσετε 700 μέτρα, θα βρείτε τη Νότια πλευρά της Μικρής Βίγλας, τη Σαχάρα, όπου θα βρείτε μια παραλία μήκους 4 χιλιομέτρων με λευκή άμμο, εξαιρετικά ήρεμα νερά, ιδανική για ηλιοθεραπεία και κολύμπι. Ανεξάρτητα από το σε ποια πλευρά της Μικρής Βίγλας αποφασίσετε να πάτε, θα είστε περιτριγυρισμένοι από υπέροχες παραλιακές ταβέρνες, εστιατόρια, φούρνο, σούπερ μάρκετ, φιλικούς ανθρώπους και πολλή διασκέδαση στον ήλιο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Εξωτερικά

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.