Πώληση Διαμέρισμα 80τ.μ. - Κέντρο, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 155000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Μαρκόπουλο, Κέντρο

155,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Κέντρο

ID: 232161001-69

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

1986

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 6-237 - Μαρκόπουλο Κέντρο ΠΑΛΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1986 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα απόσταση από θάλασσα 9000 μέτρα απόσταση από πόλη 1500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 10000 μέτρα απόσταση από μετρό 7000 μέτρα - Τιμή: 155.000 € Προνομιακό διαμέρισμα στο κέντρο του Μαρκοπούλου, μιας από τις πιο επιθυμητές περιοχές στην Αττική. Με τα 80 τετραγωνικά μέτρα που διαθέτει, αυτό το διαμέρισμα αναδεικνύεται ως ένας χώρος άνεσης και λειτουργικότητας.
Βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, καθώς είναι μόλις λίγα βήματα μακριά από στάση λεωφορείου και τον σταθμό ταξί, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις σας σε όλη την πόλη. Επιπλέον, βρίσκεται κοντά σε όλες τις ανέσεις της καθημερινής ζωής, όπως Super Market, φαρμακείο και Ιατρικό Κέντρο.
Η πρόσφατη μόνωση στην ταράτσα είναι μια επιπλέον εγγύηση για την προστασία του διαμερίσματος από υγρασία και εξασφαλίζει και υψηλό βαθμό θερμοδιακοπής, εξασφαλίζοντας έναν χώρο άνετο και φιλόξενο όλες τις εποχές του χρόνου.
Η πολυκατοικία, κατασκευής του 1986, παρέχει μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας. Μια ανακαίνιση στο μπάνιο και την κουζίνα θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το διαμέρισμα, προσφέροντας μια σύγχρονη και λειτουργική ατμόσφαιρα.
Το τζάκι προσθέτει μια νότα ζεστασιάς και χαλάρωσης στο χώρο του σαλονιού, κάνοντας τις ώρες σας πιο ευχάριστες και ξεκούραστες.
Από τα μπαλκόνια, απολαμβάνετε ανοικτό ορίζοντα. Οι τέντες παρέχουν σκίαση και προστασία από τον ήλιο, ενώ σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον εξωτερικό χώρο ανά πάσα στιγμή.
Τα υπνοδωμάτια είναι άνετα και λειτουργικά, με εντοιχισμένες ντουλάπες που προσφέρουν επαρκή αποθηκευτικό χώρο.
Τέλος, η χωριστή κουζίνα από το καθιστικό και το σαλόνι εξασφαλίζει ότι ο οικοδεσπότης δεν θα δεσμευτεί στις εργασίες της κουζίνας, αλλά θα μπορεί να προετοιμάσει τις εργασίας μαγειρέματος χωρίς περιορισμούς.
Αυτό το διαμέρισμα είναι μια ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν χώρο με προοπτικές.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Κλιματισμός

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.