Πώληση Ξενοδοχείο 510τ.μ. - Κέντρο, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 1200000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Μαρκόπουλο, Κέντρο

1,200,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Κέντρο

ID: 231781006-15

Συνολικά Δωμάτια

15

Τετραγωνικά Μέτρα

510

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1974

Πωλειται Ξενοδοχείο κοντά στο Αεροδρόμιο Αθηνών - Μαρκόπουλο Αττικής Ποιοτική διαμονή σε υπέροχη τοποθεσία, ιδανική είτε ταξιδεύετε για δουλειές για αναψυχή! Είτε ταξιδεύετε στην Αθήνα για δουλειές είτε για να κάνετε τις διακοπές σας, είναι η τέλεια επιλογή για τη διαμονή σας. Παρέχει 15 κομψά πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια (2019) σε 512τμ συνολικού εμβαδού και 2.700τμ Οικοπέδου, υπέροχη καταπράσινη τοποθεσία, μακριά από το θόρυβο του κέντρου της πόλης, καθιστώντας το ένα από τα ιδανικότερα ξενοδοχεία για διαμονή κοντά σε κομβικά σημεία.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης κοντά στο λιμάνι του Λαυρίου με άμεση δυνατότητα συνεργασίας με το λιμάνι καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις (όπως φιλοξενία τουριστών άλλα και τον υπαλλήλων).

Απέχει μόλις 35χμ από το κέντρο τις Αθήνας, κι έτσι μπορείτε εάν το επιθυμείτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας με ένα ταξίδι στα νησιά του Αιγαίου αλλά και να κάνετε περιηγήσεις στα αξιοθέατα της Αθήνας.

Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στο Μαρκόπουλο, ένα από συνεχώς αναπτυσσόμενα προάστια της Αθήνας, μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και κοντά στα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα, όπως το ΜΕΚ Παιανίας, το Metropolitan Expo και το Expo Ανθούσας, προσφέροντας έτσι άμεση πρόσβαση στους επαγγελματίες που θέλουν να επισκεφθούν τις εκθέσεις και όχι μόνο. Το ξενοδοχείο ήταν επίσης συμβεβλημένο με την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και των Παραολυμπιακών Αγώνων 2004, καθώς φιλοξένησε διαπιστευμένο προσωπικό. Επίσης, βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας και το σκοπευτήριο, φιλοξενώντας αθλητές και τους συνοδούς τους, καθώς και κριτές, κατά την περίοδο των πρωταθλημάτων.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης για όσους θέλουν να ξεκουραστούν σε μια ήσυχη περιοχή, κοντά σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής (Πόρτο Ράφτη, Βραυρώνα, Αυλάκι) και σε εντυπωσιακά αξιοθέατα, όπως αυτό της Αρχαίας Βραυρώνας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Fan Coil

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Επιπλωμένο

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.