Πώληση Αίθουσα 67τ.μ. - Κέντρο, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Μαρκόπουλο, Κέντρο

110,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Κέντρο

ID: 232161001-61

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

67

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 6-236 - Μαρκόπουλο Κέντρο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα αίθουσα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 67 τ.μ. . Αποτελείται από 1 χώρο, και 2 WC. Είναι κατασκευασμένος το 2010 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, διπλά τζάμια απόσταση από πόλη 400 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 10000 μέτρα απόσταση από μετρό 5800 μέτρα - Τιμή: 110.000 € ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ. Καλώς ήρθατε στον επαγγελματικό χώρο των ονείρων σας στο Μαρκόπουλο! Αυτός ο ενοικιαζόμενος εμπορικός χώρος αναδεικνύεται σε έναν πραγματικό οίκο επιχειρηματικής ευκαιρίας. Με μια συνολική επιφάνεια 67 τετραγωνικών μέτρων, αυτός ο χώρος διαθέτει την ιδανική διάταξη για να φιλοξενήσει διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η τοποθεσία του είναι πραγματικά προνομιακή. Με το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου σε απόσταση λίγων μέτρων, παρέχει εύκολη πρόσβαση για εκείνους που χρειάζονται ιατρικές υπηρεσίες. Επιπλέον, βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από την κεντρική πλατεία του Μαρκοπούλου, κεντρικό σημείο της περιοχής που προσελκύει πολύ κόσμο και ενισχύει την οικονομική δραστηριότητα. Η προσβασιμότητα είναι εξίσου εξαιρετική. Με τη στάση του λεωφορείου προς και από το Πόρτο Ράφτη μόλις σε απόσταση 50 μέτρων, οι πελάτες και οι επισκέπτες σας μπορούν να φτάσουν εύκολα και άνετα. Ο χώρος αυτός διαθέτει επίσης μια μοναδική δυνατότητα διαχωρισμού, καθώς το μεγάλο πλάτος της πρόσοψης επιτρέπει τη δημιουργία δύο ανεξάρτητων χώρων πώλησης. Κάθε ένας από αυτούς τους χώρους έχει έκταση 27 και 40 τετραγωνικών μέτρων αντίστοιχα, με ξεχωριστό μπάνιο για κάθε χώρο, προσφέροντας έτσι ευελιξία και ευκαιρίες προσαρμογής στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Αναζητάτε έναν χώρο που θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με επιτυχία; Μην χάνετε άλλο χρόνο. Αυτός ο επαγγελματικός χώρος στο Μαρκόπουλο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να διευθετήσετε μια ξενάγηση και να δείτε από κοντά όλες τις δυνατότητες που προσφέρει αυτός ο υπέροχος χώρος!
Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Τόνια Αλλαγιάννη / REAL ESTATE AGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 160259603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής


Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

WC

Εξωτερικά

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.