Πώληση Ξενοδοχείο 750τ.μ. - Άγιοι Απόστολοι, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 3200000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

3,200,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

ID: 231671012-276

Συνολικά Δωμάτια

23

Τετραγωνικά Μέτρα

750

Έτος Κατασκευής

1988

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται επικερδές ξενοδοχείο 750 τ.μ με πισίνα σε πολύ καλή περιοχή, στους Αγίους Αποστόλους!

Το Ξενοδοχείο είναι κτισμένο σε διαμπερές οικόπεδο εμβαδού 1.000 τμ, το οποίο βρίσκεται 80μ μακριά από τις οργανωμένες παραλίες των Αγίων Αποστόλων. 
Μεταξύ του Ξενοδοχείου και της θάλασσας υπάρχει ένα αλσύλλιο από πεύκα, προσδίδοντας μοναδική ομορφιά και ευκαιρία στους επισκέπτες για αθλοπαιδιές.
Το Ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτήρια δύο ορόφων το καθένα. Το βορεινό κτήριο κτίστηκε το 1988 και αποτελείται από 4 διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων, 4 διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου, 1 studio, 3 δωμάτια και 1 στούντιο στο ρετιρέ του κτηρίου με τεράστια βεράντα.  
Το νότιο κτήριο, κτίστηκε το 1996 και αποτελείται από μία μεζονέτα του ενός υπνοδωματίου, 3 studio  στο υπερυψωμένο ισόγειο, 4 studio στον πρώτο όροφο και 2 δωμάτια στο ημιυπόγειο.  
Συνολικά το Ξενοδοχείο αποτελείται από 23 διαμερίσματα / δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 76 άτομα. Μεταξύ των δύο κτηρίων του Ξενοδοχείου  υπάρχει μία  πισίνα, μπαρ και εστιατόριο.

Διαθέτει 3 λινοθήκες, 4 αποθηκευτικούς χώρους, ειδικό χώρο με ερμάρια για το προσωπικό καθώς και ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα 2 δωματίων με 2 μπάνια για χρήση από τους ιδιοκτήτες.  

Το Ξενοδοχείο λειτουργεί εποχιακά από Απρίλιο έως Οκτώβριο και προσφέρει το καλύτερο πρωινό σε μπουφέ στους Αγίους Αποστόλους (6.455 πρωινά το 2023). Όλα τα διαμερίσματα έχουν ξεχωριστή είσοδο, μπαλκόνι ή βεράντα, είναι πλήρως επιπλωμένα και διαθέτουν smart τηλεόραση, safe box, εξαιρετικό wifi (αλλά και καλωδιακό internet) και πλήρως εξοπλισμένη .
Βρίσκεται  4 χλμ. δυτικά της πόλης των Χανίων και μόλις 80 μέτρα από την παραλία. Οι Άγιοι Απόστολοι είναι μια από τις πιο πράσινες περιοχές του νησιού και συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.