Πώληση Μεζονέτα 140τ.μ. - Άγιοι Απόστολοι, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 500000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

500,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

ID: 231671003-545

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

140

Έτος Κατασκευής

2023

Πωλείται στους Αγίους Αποστόλους μια υπό ανέγερση μεζονέτα 140 τμ με πισίνα σε οικόπεδο 300 τμ. Αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο κουζίνα σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και δικό τους μπάνιο. Στον όροφο έχει δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και δικό τους μπάνιο. Επίσης, διαθέτει μεγάλες βεράντες και μπαλκόνια περιμετρικά του κτηρίου. Παραδίδεται τελειωμένο πλήρες με θέρμανση, AC, ηλιακό θερμοσίφωνα, πισίνα και διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο με γκαζόν.

Βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία των Αγίων Αποστόλων , μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα , σε πολύ ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή, ανάμεσα σε πολλά ξενοδοχεία , τουριστικά καταστήματα και μεγάλα σούπερ μάρκετ. Οι Άγιοι Απόστολοι είναι το παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται αμέσως μετά τα δυτικά όρια της πόλης των Χανίων και πριν την περιοχή του Κάτω Γαλατά (Καλαμάκι). Η περιοχή είναι μοναδικής φυσικής ομορφιάς καθώς υπάρχει αρκετό πράσινο όπως πάρκα με αλσύλλια από πεύκα και ευκαλύπτους που απλώνουν την σκιά τους ως την άμμο. Επιπλέον, υπάρχουν άφθονοι χώροι περιπάτου, άθλησης και αναψυχής

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 6943731703. Eφη Θεοδωράκη Σύμβουλος Ακινήτων RE/MAX Specialists Chania

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Βουνό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.