Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 750τ.μ. - Άγιοι Απόστολοι, Νέα Κυδωνία

Ζητούμενη τιμή: 180000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

180,000 €

Ν. Χανίων, Νέα Κυδωνία, Άγιοι Απόστολοι

ID: 231671003-551

Τετραγωνικά Μέτρα

750

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 750τμ στους Άγιους Αποστόλους

Πρόκειται για οικόπεδο εντός οικισμού, επίπεδο και γωνιακό. Έχει δόμηση 120τμ με σύσταση κάθετης ιδιοκτησίας και μεγάλη πρόσοψη σε δημοτική οδό, το οποίο το καθιστά κατάλληλο για κατοικία ή τουριστική εκμετάλλευση.

Βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, μόλις 350 μέτρα από τη θάλασσα, σε πολύ ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή, ανάμεσα σε πολλά ξενοδοχεία, τουριστικα καταστήματα και μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Οι Άγιοι Απόστολοι είναι το παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται αμέσως μετά τα δυτικά όρια της πόλης των Χανίων και πριν την περιοχή του Κάτω Γαλατά (Καλαμακι). Η περιοχή είναι μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Υπάρχει αρκετό πράσινο, πάρκα με αλσύλια από πεύκα και ευκαλύπτους που απλώνουν την σκιά τους ως την άμμο. Άφθονοι χώροι περιπάτου, άθλησης και αναψυχής. Οι τρεις χερσόνησοι δημιουργούν τέσσερις κόλπους με αμμουδερές παραλίες και ρηχή θάλασσα.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6943731703 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.