Πώληση Μονοκατοικία 151τ.μ. - Πύργος Ψηλόνερου, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 800000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Πλατανιάς, Πύργος Ψηλόνερου

800,000 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Πύργος Ψηλόνερου

ID: 231671046-26

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

151

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2024

Αυτή η εντυπωσιακή βίλα 3 επιπέδων, 151 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται υπό κατασκευή, θα παραδοθεί τον Ιούλιο του 2024. Με μοντέρνα αισθητική που συνδυάζει τη ζεστασιά των πέτρινων και ξύλινων επιφανειών, καμία λεπτομέρεια δεν παραμελήθηκε στον σχεδιασμό όλων των χώρων, εσωτερικών και εξωτερικών. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, ενώ κάθε τετραγωνικό εκατοστό έχει χρησιμοποιηθεί με προσοχή, με σκοπό τη μέγιστη λειτουργικότητα χωρίς να θυσιάζεται ο κομψός μίνιμαλ σχεδιασμός. Υλικά υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την άριστη τεχνοτροπία οδηγούν σε ένα εντυπωσιακό ακίνητο φιλικό προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικό. 
Η βίλα αυτή ανήκει σε ένα νέο έργο κατασκευής 5 βίλων στον Πύργο Ψηλονέρου, λιγότερο από 200 μέτρα από τη βραβευμένη με EU παραλία. Οι βίλες διαθέτουν ευρύχωρα, ανεξάρτητα οικόπεδα, φυτεμένους κήπους, θέσεις στάθμευσης και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Όλες διαθέτουν συνδυασμό πέτρινων και γυάλινων επιφανειών, με μεγάλα ανοίγματα και άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτές οι κατοικίες αποδοτικής ενέργειας κατηγορίας A++ κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τεχνολογικές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, όπως ανεξάρτητες αντλίες θερμότητας, ενεργειακά κουφώματα με τζάμια θερμοδιακοπτόμενα, καθώς και φωτοβολταϊκά πάνελ που συνδέονται με το δίκτυο διανομής ενέργειας μέσω του συστήματος Net Metering.
Ο Πύργος Ψηλονέρου είναι μια παραθαλάσσια κοινότητα δυτικά της πόλης των Χανίων, μόλις 4 χιλιόμετρα από τον Πλατανιά, το πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στη δυτική Κρήτη. Η έξοδος στον ΒΟΑΚ είναι εύκολα προσβάσιμη, εξασφαλίζοντας έτσι γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα σημεία του νησιού. 
Περαιτέρω λεπτομερείς 3D σχεδιασμοί και σχέδια διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.
Επίπεδα: 3Υπνοδωμάτια: 3Μπάνια: 4WC: 1Εμβαδό: 151 τ.μ.Υπόγειο: 59 τ.μ.Βεράντες: 62 τ.μ.Πισίνα: 35 τ.μ.Οικόπεδο: 821 τ.μ.Θέσεις στάθμευσης: 2Φωτοβολταϊκά πάνελ: 2
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ· Πολυτελής βίλα με θέα στη θάλασσα, μόλις 200μ από την παραλία.· Κατασκευή ανθεκτική σε σεισμούς, με χρήση υψηλής ποιότητας σκυροδέματος C30/37.· Κατάταξη ενεργειακής απόδοσης A++, για μέγιστη θερμομόνωση και βιωσιμότητα.· Ανεξάρτητες αντλίες θερμότητας/ψύξης.· Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ, (σύστημα Net Metering).· Ηλιακός θερμοσίφωνας διπλής ενέργειας, χωρητικότητας 150 λίτρων· Πισίνα 35 τ.μ. με κεραμικά πλακάκια.· Μεγάλες πέργκολες σκίασης.· Πλήρης φύτευση του κήπου.· Πάτωματα εξωτερικού χώρου με αντιολισθητικά πλακάκια.· Ειδικά σχεδιασμένη εσωτερική σκάλα με μεταλλικό σκελετό και ξύλινα σκαλοπάτια.· Σύστημα συναγερμού και εγκατάσταση καλωδιακού δικτύου στο σπίτι.· Χρήση μη τοξικών χρωμάτων για τους εσωτερικούς τοίχους.· Προσεκτική στεγανοποίηση σε όλα τα μέρη του κτιρίου.· Χρήση μοντέρνων, πιστοποιημένων υλικών σε κάθε στάδιο της κατασκευής.
Επικοινωνήστε με την Αμαλία Καλογριδάκη, την προσωπικό σας σύμβουλο ακινήτων, σήμερα για να κανονίσετε μια υπόδειξη. Μπορώ να σας κανονίσω βίντεο-προβολή εξ’ αποστάσεως για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό. Βρείτε με στο whatsapp ή viber χρησιμοποιώντας το +30 6948 222 586.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κουζίνα: Αυτόνομη

WC

Διαμπερές

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.