Πώληση Βίλα 120τ.μ. - Πύργος Ψηλόνερου, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 550000 €

Βίλα - Πώληση - Πλατανιάς, Πύργος Ψηλόνερου

550,000 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Πύργος Ψηλόνερου

ID: 231671046-3

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

2023

Η βίλα 120 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται υπό κατασκευή θα παραδοθεί με το κλειδί τον Ιούλιο του 2024. Η βίλα διαθέτει μοντέρνα αισθητική που συνδυάζει τη ζεστασιά της πέτρας και των ξύλινων επιφανειών. Αποτελούμενο από 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, κάθε εκατοστό του χώρου έχει υπολογιστεί επιμελώς, μεγιστοποιώντας έτσι τη χρήση και την πρακτικότητα χωρίς να θυσιάζεται ο κομψός μίνιμαλ σχεδιασμός του. Υλικά υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη δεξιοτεχνία έχουν ως αποτέλεσμα μια αξιοσημείωτη φιλική προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτική κατοικία. Αυτή η βίλα αποτελεί μέρος ενός νέου έργου κατασκευής 5 βιλών στον Πύργο Ψηλονέρου, λιγότερο από 200 μέτρα από την καταγάλανη, βραβευμένη από την ΕΕ παραλία του. Οι βίλες διαθέτουν ευρύχωρα, ανεξάρτητα οικόπεδα, φυτεμένους κήπους, θέσεις στάθμευσης και εγκατάσταση ηλιακού. Όλες διαθέτουν συνδυασμό από πέτρα, γυαλί και επικαλυμμένες επιφάνειες με μεγάλα ανοίγματα και άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτές οι ενεργειακά αποδοτικές κατοικίες με ΠΕΑ Α++ κατασκευάζονται με χρήση σύγχρονων κατασκευαστικών λύσεων, όπως ανεξάρτητες αντλίες θερμότητας με ανεμιστήρες δαπέδου λεπτής γραμμής, κουφώματα παραθύρων με θερμικά στεγανοποιητικά και ενεργειακά τζάμια και ηλιακούς συλλέκτες που συνδέονται με τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας δικτύου μέσω του συστήματος Net Metering.

Περαιτέρω λεπτομερείς τρισδιάστατες αποδόσεις και σχεδιαγράμματα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Επίπεδα 1 Υπνοδωμάτια 2 Μπάνια 2 WC 1 Εμβαδόν 120τ.μ. Πισίνα 28 τ.μ. Οικόπεδο 640 τ.μ. Θέσεις στάθμευσης 1 Ηλιακά πάνελ ΝΑΙ

Ο Πύργος Ψηλονέρου είναι μια παραλιακή κοινότητα δυτικά της πόλης των Χανίων, μόλις 4 χλμ. από τον Πλατανιά, το πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της δυτικής Κρήτης. Μια πληθώρα επιλογών για φαγητό και διασκέδαση βρίσκονται σε μικρή απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο. Η έξοδος στην Εθνική Οδό είναι εύκολα προσβάσιμη, εξασφαλίζοντας έτσι γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα σημεία του νησιού. Αυτή είναι η ιδανική περιοχή για να αποκαλέσετε τη βάση του σπιτιού σας όταν ανακαλύπτετε όλα όσα έχει να προσφέρει το νησί της Κρήτης.

Επικοινωνήστε σήμερα με την Αμαλία Καλογριδάκη, την προσωπική σας σύμβουλο ακινήτων για περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαι γνώστης της τεχνολογίας και μπορώ να κανονίσω εικονικές εμφανίσεις/συναντήσεις επίσης για να φιλοξενήσω όσους σχεδιάζουν να μετακομίσουν από το εξωτερικό. Βρείτε με στο whatsapp ή στο viber χρησιμοποιώντας +30 6948 222 586

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Τύπος Θέρμανσης: Fan Coil

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Διαμπερές

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.