Πώληση Αγροτεμάχιο 6240τ.μ. - Βίβλος, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 160000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Νάξος, Βίβλος

160,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Βίβλος

ID: 231991005-29

Τετραγωνικά Μέτρα

6240

Κωδικός ακινήτου: 5-185
Βίβλος, Νάξος
Aγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 6240.64 τ.μ.


Φωλιασμένο σε έναν γραφικό λόφο, αυτό το εξαιρετικό ακίνητο διαθέτει μια γενναιόδωρη έκταση 6240,64 τ.μ. με όριο δόμησης 226 τ.μ. και υπόσχεται ατελείωτες δυνατότητες ανάπτυξης. Απολαύστε τη συναρπαστική, ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στο γοητευτικό χωριό Βίβλος, στην πολυσύχναστη πόλη της Νάξου και στις παρθένες παραλίες της περιοχής.

Αυτό το ακίνητο είναι μια επενδυτική ευκαιρία, ιδανική για όσους αναζητούν ένα ιδιωτικό καταφύγιο ή μια επιχείρηση εισοδήματος από ενοικίαση. Μόλις 280 μέτρα από το γραφικό χωριό Βίβλος, γνωστό για τον παραδοσιακό φούρνο και τους ιστορικούς μύλους του. Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του χωριού, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Η πανέμορφη παραλία της Πλάκας απέχει μόλις 2 χλμ. Η πόλη της Νάξου βρίσκεται σε μικρή απόσταση, 7χλμ. οδικώς, παρέχοντας πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις, ενώ το Αεροδρόμιο της Νάξου βρίσκεται περίπου 4 χλμ. μακριά.

Αυτή η επενδυτική ευκαιρία ενισχύεται περαιτέρω από την παρουσία συνδέσεων νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα σχέδια ανάπτυξης.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου σε μια περιζήτητη τοποθεσία με ατελείωτες δυνατότητες. Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να προγραμματίσετε μία συνάντηση μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Δυτικό

Δίκτυο Υδρευσης

Περίφραξη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.