Πώληση Βίλα 89τ.μ. - Βίβλος, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 460000 €

Βίλα - Πώληση - Νάξος, Βίβλος

460,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Βίβλος

ID: 231991001-150

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

89

Έτος Κατασκευής

2023

Το ακίνητο είναι μέρος ενός σύγχρονου οικιστικού έργου. Το σπίτι βρίσκεται στις παρυφές του χωριού Βιβλός, που φημίζεται για τους ανεμόμυλους του. Το σπίτι είναι εύκολα προσβάσιμο αν και είναι σε μικρή κλίση. Το ακίνητο έχει δική του ιδιωτική πρόσβαση, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (2 θέσεις), και ιδιωτικό κήπο με πισίνα και εκπληκτική ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Το χωριό είναι κοντά, λιγότερο από 800 μέτρα μακριά. Η πόλη απέχει 8000 μέτρα και το αεροδρόμιο 7000 μέτρα. Η τοποθεσία αυτού του ακινήτου είναι ιδιαίτερη καθώς σας προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και υπέροχη θέα, αλλά εύκολη πρόσβαση στο χωριό και την πόλη, καθώς και στις πιο διάσημες παραλίες της Νάξου (Πλάκα, Αγία Προκόπιο και Αγία Άννα) που απέχουν μόλις 5 λεπτά. με το αυτοκίνητο. αυτοκίνητο.

Το σπίτι έχει εμβαδόν 89,95 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα ευρύχωρο σαλόνι με κουζίνα. Διαθέτει ευρύχωρο κήπο με ιδιωτική πισίνα με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα. Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται επίσης από ένα πολύ μοντέρνο σαλόνι καλυμμένο με μια μεγάλη πέργκολα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να δειπνήσετε απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα.

Τιμή 460.000 ευρώ

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.