Πώληση Μονοκατοικία 180τ.μ. - Βίβλος, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 140000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νάξος, Βίβλος

140,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Βίβλος

ID: 231991005-28

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός Ακινήτου: 5-181
• Βίβλος, Νάξος
• Συνολική Επιφάνεια: 180 τ.μ. Παραδοσιακό Σπίτι σε 2 Επίπεδα


Με συνολικό μέγεθος 180 τ.μ., αυτό το διώροφο σπίτι προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για ανακαίνιση και προσαρμογή.
Ο πρώτος όροφος, εκτεινόμενος σε 80 τ.μ., διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια ξεχωριστή κουζίνα και ένα καθιστικό. Τα υπνοδωμάτια έχουν εκπληκτική θέα στο χωριό και τα γύρω βουνά, με το κύριο υπνοδωμάτιο να διαθέτει ένα ευρύχωρο μπαλκόνι.
Το ισόγειο, με μεγάλη έκταση 100 τ.μ., περιλαμβάνει δύο μικρότερα ξεχωριστά δωμάτια που μπορούν να μετατραπούν σε ξεχωριστό χώρο διαβίωσης ή να συνδεθούν με τον πρώτο όροφο με εσωτερική σκάλα. Αυτή η μοναδική διαρρύθμιση προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας.
Βρίσκεται σε ένα ζωντανό χωριό με όλες τις ανέσεις, όπως super market, φαρμακείο, παραδοσιακά καφενεία,  ένα φημισμένο αρτοποιείο και γραφικές ταβέρνες.
Το χωριό Βίβλος ή Τρίποδες είναι διάσημο για τους τρεις ανεμόμυλους του, προσθέτοντας γοητεία στο χωριό και το ενδιαφέρον των τουριστών.
Μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο, θα βρείτε την όμορφη παραλία Πλάκα και την παραλία Αγία Άννα, καθώς και την πόλη της Νάξου στα 7 χλμ. απόσταση. Το Αεροδρόμιο της Νάξου βρίσκεται περίπου 6 χλμ. μακριά από το χωριό, κάνοντας τα ταξίδια πολύ εύκολα.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.