Ενοικίαση Διαμέρισμα 150τ.μ. - Πιθάρι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 600 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Πιθάρι

600 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Πιθάρι

ID: 231671015-175

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Έτος Κατασκευής

1998

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από RE/MAX Specialists,

Eνοικιάζεται για μακροχρόνια μίσθωση ισόγεια κατοικία 150 τ.μ. στο Πιθάρι Ακρωτηρίου Χανίων με θέα τον κόλπο της Σούδας και τα Λευκά Όρη.

    Το ακίνητο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια,  πολύ μεγάλο ενιαίο χώρο και μία μεγάλη αποθήκη στην κουζίνα. Επιπλέον, διαθέτει 3 A/C, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου αλλά και υποδομή για αέριο, αλουμίνια θερμοδιακοπής, διπλά τζάμια, σίτες, θερμοπρόσοψη, πολύ μεγάλες βεράντες όπως επίσης και πολύ μεγάλο προαύλιο χώρο (κήπο)  με δέντρα και γκαζόν  (τα οποία φροντίζει ο ιδιοκτήτης χωρίς οικονομική επιβάρυνση). Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα. 
    Το ακίνητο διαθέτει επίσης εύκολη  πρόσβαση, θέση στάθμευσης εντός του οικοπέδου και εξαιρετική θέα στον κόλπο της Σούδας και τα Λευκά Όρη Χανίων τόσο από το εσωτερικό του σπιτιού όσο και απ έξω.
   Το Πιθάρι Ακρωτηρίου Χανίων βρίσκεται μόλις 5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης, 7 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας και 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Χανίων.
     Επίσης περιοχές με οργανωμένες παραλίες, ταβέρνες, διάφορα καταστήματα κ.λ.π. όπως το Μαράθι, ο Καλαθάς, ο Σταυρός κ.λ.π. βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση.


Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κλιματισμός

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.