Ενοικίαση Διαμέρισμα 54τ.μ. - Πιθάρι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 600 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Πιθάρι

600 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Πιθάρι

ID: 231671060-11

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

54

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

Ισόγειο

Ένα όμορφο μικρό επιπλωμένο διαμέρισμα 54 τ.μ. μεταξύ Χανίων και αεροδρομίου με δικό του αίθριο ακριβώς έξω από το παράθυρο της κουζίνας.
Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μια μικρή κουζίνα με καινούριες ηλεκτρικές συσκευές, ένα ευρύχωρο μπάνιο και ένα σαλόνι. Μια αίθουσα κατά την είσοδό σας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση. Διαθέτει ηλιακό, θερμοσίφωνα, ενδοδαπέδια θέρμανση και A/C. Στον ειδυλλιακό κήπο έχετε υπέροχη θέα στον κόλπο της Σούδας και υπάρχει επίσης ένας κοινόχρηστος χώρος μπάρμπεκιου με τραπέζι και καρέκλες. Internet υψηλής ταχύτητας STARLINK και κάμερες ασφαλείας στο ακίνητο.
Ίσως εργάζεστε από το σπίτι και θέλετε να καθίσετε έξω στο αίθριο και να εμπνευστείτε από το ήσυχο περιβάλλον πίνοντας τον καφέ σας... 700 μέτρα από τη θάλασσα, 6 χλμ από τα Χανιά και 6 χλμ από το αεροδρόμιο. Ένα φρέσκο, μοντέρνο σαλόνι όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα και να βυθιστείτε στη μαγευτική ατμόσφαιρα των ακινήτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.
Annsofi Bistrom : +30 6943472682
Re/max Specialists Office: +30 2821058833

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Θυροτηλεόραση

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.