Πώληση Μονοκατοικία 230τ.μ. - Σπήλι, Λάμπη

Ζητούμενη τιμή: 170000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Λάμπη, Σπήλι

170,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Λάμπη, Σπήλι

ID: 231521001-124

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

230

Έτος Κατασκευής

1988

Όροφος

3ος

Το Σπήλι είναι ένα ορεινό, παραδοσιακό χωριό, που βρίσκεται 27 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την πόλη του Ρεθύμνου. Στην πρόσοψη του κεντρικού αυτού του χωριού υπάρχει ένα τριώροφο κτίριο προς πώληση. Με την αγορά αυτού του κτιρίου, προσφέρουμε μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία.

Το ακίνητο αποτελείται από τρία επίπεδα (ημιυπόγειο, ισόγειο και όροφος) 76,80τμ έκαστο. Στον όροφο υπάρχουν 3 δωμάτια με WC και δικό τους μπαλκόνι. Το ισόγειο έχει διαμορφωθεί σε έναν χώρο υποδοχής με μια μικρή αποθήκη και δύο διαμερίσματα με WC και μπαλκόνι και με όμορφη θέα στο φυσικό περιβάλλον. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματιστικό.

Υπάρχει υπαίθριος χώρος στάθμευσης του καταλύματος. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης. Το ακίνητο χρήζει μερικής ανακαίνισης.

Το ημιυπόγειο, αποθηκευτικός χώρο, είναι ελεύθερος για κάθε χρήση. Το ακίνητο είναι ιδανικό για επένδυση στον Τουρισμό.

Το Σπήλι ήταν χτισμένο αμφιθεατρικά στο κέντρο του νομού στη δυτική πλαγιά του όρους Κέδρος, το οποίο τροφοδοτεί το χωριό με τρεχούμενο νερό. Στην πλατεία του χωριού υπάρχουν ψηλά αιωνόβια πλατάνια και μια βρύση με 25 λεοντοκεφαλές βρύσες, από τα στόματα των οποίων ρέει νερό. Στο χωριό υπάρχουν αρκετά αρχοντικά και παλιές εκκλησίες που είναι διακοσμημένες με τοιχογραφίες. Οι σημαντικότερες από αυτές, που αποτελούν αξιοθέατα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι οι εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου, της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και των Αγίων Θεοδώρων.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 5

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.