Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 142τ.μ. - Σπήλι, Λάμπη

Ζητούμενη τιμή: 75000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Λάμπη, Σπήλι

75,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Λάμπη, Σπήλι

ID: 231521001-33

Τετραγωνικά Μέτρα

142

Το ακίνητο διαθέτει άδεια οικοδομής, βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο του χωριού και εφάπτεται δίπλα στο δημοτικό παρκινγκ. Η έκταση του ακίνητου είναι 142,12τμ και η δόμηση του είναι 193,69τμ. Το οικόπεδο έχει δυο εισόδους και βρίσκεται πολύ κοντά στην όμορφη πλατεία του χωριού, με τις παραδοσιακές ταβέρνες και τα καταστήματα. Το ακίνητο αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή είτε για μόνιμη κατοικία είτε για τουριστική εκμετάλλευση.

Το Σπήλι είναι ορεινό, παραδοσιακό χωριό που βρίσκεται 27χλμ ΝΑ της πόλης του Ρεθύμνου είναι κτισμένο αμφιθεατρικά στο κέντρο σχεδόν του νομού σε δυτική πλαγιά του βουνού Κέδρου, το οποίο τροφοδοτεί με τις πηγές του το χωριό με τρεχούμενα νερά]. Στην πλατεία του χωριού βρίσκονται ψηλά αιωνόβια πλατάνια καθώς και μία κρήνη με 25 λεοντοκεφαλές βρύσες, από τα στόματα των οποίων ρέει νερό. Στο χωριό υπάρχουν αρκετά αρχοντικά καθώς και παλιές εκκλησίες οι οποίες είναι διακοσμημένες με τοιχογραφίες. Σημαντικότερες εξ αυτών που αποτελούν αξιοθέατα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι οι εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου, της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και των Αγίων Θεοδώρων.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Πλατεία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.