Πώληση Μονοκατοικία 160τ.μ. - Λάμπη, Ν. Ρεθύμνου

Ζητούμενη τιμή: 175000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ν. Ρεθύμνου, Λάμπη

175,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Λάμπη

ID: 231521001-189

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

160

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1990

Μονοκατοικία και οικόπεδο προς πώληση στο Σπίλι

Σ ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Αγίου Βασιλείου, στο Σπήλι, διατίθενται προς πώληση δύο ακίνητα. Το πρώτο από αυτά αφορά ένα κτίριο, δύο επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 160τμ. Το ισόγειο, επιφάνειας 64τμ., είναι ένα κατάστημα που έχει δυο μεγάλους, φωτεινούς χώρους και δυο τουαλέτες. Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο του χωριού και έχει πρόσοψη στον κύριο δρόμο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα εκμετάλλευσης για διάφορες επαγγελματικές χρήσεις.

Ο πρώτος όροφος, επιφάνειας 96τμ., είναι ένα διαμπερές τριάρι διαμέρισμα με μεγάλη, βεράντα με σκέπαστρο. Κατά την είσοδό μας σε αυτό συναντάμε ένα άνετο καθιστικό με πρόσβαση στο μπαλκόνι του σπιτιού και την κουζίνα η οποία χωρίζει με πάσο. Στη συνέχεια βρίσκουμε το μπάνιο καθώς και τα 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει το δικό του wc. Το ακίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καλά μονωμένο, με κεραμοσκεπή και βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 136τμ. Επιπλέον, στο ισόγειο, διαθέτει ξεχωριστή αποθήκη για τον λέβητα πετρελαίου.

Το δεύτερο ακίνητο, που συνορεύει από βορρά με το πρώτο, είναι ένα οικόπεδο 238τμ., άρτιο και οικοδομήσιμο, με δυνατότητα δόμησης 346τμ. Διαθέτει μεγάλη πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο, είναι καθαρό και ελαφρώς επικλινές. Πρόκειται για μια επένδυση που μπορεί να αξιοποιηθεί είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για τουριστική εκμετάλλευση, καθώς το Σπήλι απέχει μόλις 25 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου, σχεδόν στο κέντρο του νομού, αποτελώντας κομβικό σημείο κατά τη μετακίνηση από Βορρά προς Νότο. Εκτός από όλες τις απαραίτητες παροχές που διαθέτει για την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων του, είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη του νομού και αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.