Πώληση Μονοκατοικία 110τ.μ. - Κέντρο, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 160000 €

Just Sold

Μονοκατοικία - Πώληση - Ρέθυμνο, Κέντρο

160,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Κέντρο

ID: 231661008-8

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

1950

Κωδικός ακινήτου: 5-1 - Ρέθυμνο Κέντρο Καλλιθέα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. σε οικόπεδο 180 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1950 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, μαρμάρινα πατώματα, ντουλάπες, πάρκινγκ, A/C απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα απόσταση από πόλη 500 μέτρα - Τιμή: 160.000 € Hπεριοχή της Καλλιθέας,αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες του Ρεθύμνου,καθώς απέχει από το κέντρο της πόλης μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια, είναι πολύ κοντά στην παραλία και παρέχει όλα τα αναγκαία στους κατοίκους της, όπως Μ.Μ.Μ., supermarkets, μαγαζιά και υπηρεσίες. Όλα αυτά καθιστούν την περιοχή ιδανική επιλογή τόσο για ενοικίαση όσο και αγορά κατοικίας.
Σε προνομιακό σημείο της περιοχής, διατίθεται προς πώληση μια παλιά πέτρινη κατοικία. Βρίσκεται στο ύψος του 6ου δημοτικού σχολείου και κοντά στον κεντρικό δρόμο και τηνλαϊκή αγορά. Χτισμένη σε οικόπεδο 180τμ, η κατοικία είναι συνολικά 110τμ και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο, κουζίνα και μπάνιο, ενώ επί του παρόντος είναι μισθωμένη. Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο υπάρχει αυλή, όπου μπορεί να αξιοποιηθεί και ως θέση στάθμευσης. Με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και διαμορφώσεις στο ήδη υπάρχον ακίνητο, μπορεί να γίνει μια υπέροχη μονοκατοικία μέσα στην πόλη, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει η προοπτική ανέγερσης μιας πολυκατοικίας, καθώς αν κατεδαφιστεί το υπάρχον οίκημα, έχει επιτρεπόμενη δόμηση εώς 150τμ. Όλααυτάκαθιστούντοακίνητομιαπολύκαλήευκαιρία είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Η

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.