Πώληση Διαμέρισμα 91τ.μ. - Κέντρο, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 230000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαμέρισμα - Πώληση - Ρέθυμνο, Κέντρο

230,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Κέντρο

ID: 231661001-322

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

91

Έτος Κατασκευής

1978

Όροφος

2ος

Μοναδικό ακίνητο διατίθεται προς πώληση στην παραλία του Ρεθύμνου, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Πρόκειται για ένα διαμπερές τριάρι διαμέρισμα 91 τμ, δευτέρου ορόφου.

Κατά την είσοδό μας σε αυτό συναντάμε έναν χώρο που είναι το χωλ και στη συνέχεια την κουζίνα του σπιτιού καθώς και το μεγάλο καθιστικό/τραπεζαρία που έχει πρόσβαση στη βορινή βεράντα του σπιτιού με την υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και την πόλη του Ρεθύμνου. Κατά μήκος ενός διαδρόμου βρίσκουμε το λουτρό, ένα δωμάτιο αποθήκη, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με παράθυρο και τέλος το δεύτερο υπνοδωμάτιο με πρόσβαση στο νότιο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Έχει κουφώματα αλουμινίου, ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ενώ με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να μετατραπεί σε ένα ακίνητο μοντέρνας αισθητικής σε συνδυασμό με το διαχρονικής ομορφιάς μαρμάρινο δάπεδο που διαθέτει.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή είτε πρόκειται για ιδιοκατοικήση καθώς όλες οι παροχές της πόλης είναι άμεσα προσβάσιμες και με τα πόδια, είτε πρόκειται για τουριστική εκμετάλλευση αφού η μαγευτική παραλία του Ρεθύμνου αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμο ετησίως.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.