Πώληση Διαμέρισμα 50τ.μ. - Κέντρο, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 92000 €

ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Διαμέρισμα - Πώληση - Ρέθυμνο, Κέντρο

92,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Κέντρο

ID: 231661008-12

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Έτος Κατασκευής

2010

Κωδικός ακινήτου: 5-725 - Ρέθυμνο Κέντρο Καλλιθέα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ημιυπόγειο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2010 και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , σίτες, διπλά τζάμια - Τιμή: 92.000 € (Κωδικός γραφείου 231661008-12) Στο κέντρο του Ρεθύμνου, στην πολυσύχναστη περιοχή της Καλλιθέας, διατίθεται προς πώληση δυάρι διαμέρισμα σε μεγάλο συγκρότημα κατοικιών. Πρόκειται για ημιυπόγεια κατοικία 52 τ.μ.,η οποία είναι χτισμένη το 2011 και πρόσφατα ανακαινισμένη. Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι -κουζίνα, μπάνιο και ένα ξεχωριστό άνετο υπνοδωμάτιο. Επίσης, διαθέτει δύο μπαλκόνια, ένα με πρόσβαση από το σαλόνι και το άλλο από το υπνοδωμάτιο. Η θέση του είναι νότιο δυτική, καθιστώντας το ευάερο και ευήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου ,με σίτες , συρόμενα, με διπλά τζάμια για καλύτερη θερμομόνωση- ηχομόνωση. Παράλληλα, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Ο χώρος του μπάνιου διαθέτει άνετη μπανιέρα καθώς και παράθυρο για εξαερισμό. Η περιοχή της Καλλιθέας είναι στις πρώτες περιοχές προτίμησης αγοραστών και επενδυτών.
Λόγω της τοποθεσίας του και της εξαιρετικής του κατασκευής, το ακίνητο αποτελεί μοναδική επιλογή είτε για μόνιμη κατοικία είτε για επενδυτικό ακίνητο, ενώ έχει εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς και απέχει μόλις 15 λεπτά από την Παλιά Πόλη και 10 λεπτά από τη θάλασσα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Αποθήκη

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.