Πώληση Διαμέρισμα 46τ.μ. - Ερισός, Κεφαλονιά

Just Sold

Διαμέρισμα - Πώληση - Κεφαλονιά, Ερισός

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Ερισός

ID: 231771002-88

Τετραγωνικά Μέτρα

46

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1999

ΠΩΛOYNTAI: Εξαίρετα αυτόνομα Διαμερίσματα στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο στην Έρισσο της Κεφαλονιάς. Οι ιδιοκτησίες βρίσκονται σε προνομιακή θέση στο κέντρο του Φισκάρδου, μπροστά στην θάλασσα και κοντά στο δημοτικό parking .

Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος Συγκροτήματος Επιπλωμένων Διαμερισμάτων στο ισόγειο και στον α' όροφο κτιρίου. Διαθέτουν το καθένα από 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία. Υπάρχει κεντρικό σύστημα θέρμανσης και air conditions. Όλα τα διαμερίσματα απολαμβάνουν από το μπαλκόνι υπέροχη θέα στη θάλασσα καθώς και την άμεση πρόσβαση στην παραλία που υπάρχει ακριβώς μπροστά. Κάθε διαμέρισμα αποπνέει υψηλή αισθητική και έχει λεπτομέρειες που συνδυάζουν την ομορφιά με τη λειτουργικότητα.

Στο Φισκάρδο, ως χωριό γραφικό, παραδοσιακό και χαρακτηρισμένο ως διατηρητέος οικισμός, θα βρει κανείς τα μικρά καλόγουστα μαγαζάκια, εστιατόρια και καφέ για κάθε γούστο. Η απόσταση από το Αργοστόλι, πρωτεύουσα του νησιού, είναι 50 χλμ. . Το λιμάνι του Φισκάρδου συνδέει την Κεφαλονιά με την Ιθάκη και την Λευκάδα, με συχνά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι παραλίες Αγία Ιερουσαλήμ, Έμπλυση και Φώκι βρίσκονται πολύ κοντά, ενώ στον δρόμο προς την Άσσο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη διάσημη παραλία του Μύρτου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Κεντρική

Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.