Πώληση Βίλα 455τ.μ. - Κεφαλονιά, Ν. Κεφαλονιάς

Ζητούμενη τιμή: 980000 €

Βίλα - Πώληση - Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά

980,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά

ID: 231771013-191

Τετραγωνικά Μέτρα

455

Έτος Κατασκευής

2012

Διατίθεται προς πώληση : Εξαιρετική πέτρινη βίλα 455 τ.μ. σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 680 τ.μ. πολυτελούς κατασκευής το 2012. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με εξαιρετικούς άνετους διαμορφωμένους χώρους. Το ισόγειο αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια μεγάλη τραπεζαρία, κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές. ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο της βίλας βρίσκονται τρία ευρύχωρα και κομψά διακοσμημένα υπνοδωμάτια με άνετα μπαλκόνια και δυο μπάνια. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει βεράντα με εξωτερική τραπεζαρία, ιδιωτική πισίνα με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ένας υπέροχος κήπος καθώς και ένα ξύλινο αίθριο με έπιπλα εξωτερικού χώρου και σαλόνι. Επιπλέον, ο χώρος του υπογείου μπορεί να διαμορφωθεί σε playroom, ξενώνα κλπ. Όλοι οι χώροι της βίλας είναι πλήρως εξοπλισμένοι, άνετοι και φιλόξενοι. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.

Βρίσκεται στο χωριό Διβαράτα, πολύ κοντά στη διάσημη παραλία του Μύρτου που θεωρείται από τις καλύτερες των νησιών του Ιονίου. Η τοποθεσία της βίλας την καθιστά βάση για να επισκεφθεί κάποιος τις κοντινές, γραφικές περιοχές όπως η Αγία Ευφημία, η Άσσος και το Φισκάρδο.

Τιμή : 980.00 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Αποθήκη

Διαμπερές

Θυροτηλεόραση

Επιπλωμένο

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δορυφορική κεραία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Πόρτα ασφαλείας

Δίκτυο Υδρευσης

Πισίνα

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.