Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 954τ.μ. - Ερισός, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 55000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Κεφαλονιά, Ερισός

55,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Ερισός

ID: 231771002-90

Τετραγωνικά Μέτρα

954

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Αγροτεμάχιο οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση, συνολικής επιφάνειας 954.66 τ.μ. στο Νεοχώρι Ερίσσου, Κεφαλονιά. Πρόκειται για εξαιρετική επενδυτική πρόταση.

Η ιδιοκτησία αυτή βρίσκεται εκτός οικισμού και κτίζει κατοικία έως 122,74 τ.μ.

Το Νεοχώρι είναι παραδοσιακός οικισμός στην βόρειο-ανατολική Κεφαλονιά με διαδρομές σε κατάφυτα βουνά, φαντασμαγορικές παραλίες και μυθικές σπηλιές στην γύρω περιοχή, τα Σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό και λιμάνι Αγία Ευφημία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ιδιοκτησίας αυτής είναι η ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και οι παραλίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση όπως η διάσημη παραλία του Μύρτου. Η παραλία της Αγίας Σοφίας είναι εύκολα προσβάσιμη από έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο 8 χιλιόμετρων που ξεκινάει από το χωριό Κομιτάτα.

Το οικόπεδο βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το γραφικό χωριό της Άσσου, και 10 λεπτά από το κοσμοπολίτικο ψαροχώρι του Φισκάρδου, με τα μικρά καλόγουστα μαγαζάκια, εστιατόρια και καφέ για κάθε γούστο. Η απόσταση από το Αργοστόλι, πρωτεύουσα του νησιού, είναι 50 χλμ . Το λιμάνι του Φισκάρδου συνδέει την Κεφαλονιά με την Ιθάκη και την Λευκάδα, με συχνά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τιμή: 55.000 €

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.