Πώληση Άλλα επαγγελματικά 8933τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 2250000 €

Άλλα επαγγελματικά - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

2,250,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771002-59

Τετραγωνικά Μέτρα

8933

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2002

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μοναδικό πολυτελές συγκρότημα κατοικιών με κήπο και πισίνα στα Κλείσματα Κεφαλονιάς, σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 8.933,3 τ.μ.

Το συγκρότημα εκτείνεται σε δύο κτίρια, το ένα από αυτά διαθέτει 12 πολυτελή δωμάτια , 6 γκαρσονιέρες και 6 δωμάτια σε διαμόρφωση μεζονέτας.

Το άλλο κτίριο διαθέτει χώρο για επαγγελματική κουζίνα. Τα γεύματα, στον διαμορφωμένο χώρο τραπεζαρίας με θέα θάλασσα, γίνονται ξεχωριστή εμπειρία. Ακόμη υπάρχει αίθουσα αναψυχής, εξαιρετική για κάθε είδους εκδήλωση. Ένα από τα σημαντικότερα τμήματα του κτιρίου αυτού , είναι το υπόγειο με χώρους αποδυτηρίων και αποθήκευσης ειδών, για την κάλυψη αναγκών της επιχείρησης.

Ο περιβάλλων χώρος της ιδιοκτησίας είναι πολύ άνετος και αποτελείται από μία μεγάλη πισίνα, κήπο με παρτέρια, γκαζόν και σταμπωτά δάπεδα ανάγλυφης αποτύπωσης. Από τον κήπο υπάρχει πρόσβαση στα αποδυτήρια και λουτρά . Επίσης, υπάρχουν χώροι στάθμευσης.

Γύρω από την μεγάλη πισίνα υπάρχει χώρος για να τοποθετηθούν ξαπλώστρες, ομπρέλες και all-day spots, σαν γωνιές δροσιάς. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους και το pool bar.

Ένα καλαίσθητο σκηνικό με ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο πέλαγος από τη μία του πλευρά και προς το βουνό του Αίνου από την άλλη, προσδίσει στην ιδιοκτησία αυτή πολλά πλεονεκτήματα. Έχει πρόσβαση σε τρείς παραλίες σε πολύ κοντινή απόσταση. Απέχει από το Αργοστόλι , πρωτεύουσα του νησιού 13 χλμ και 7 χλμ από το Αεροδρόμιο. Ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχουν super markets, τράπεζες, φαρμακεία, κ.α.

Τα Κλείσματα είναι χωριό με μόνιμους κατοίκους και υπάρχει κεντρική πλατεία στο χωριό. Η περιοχή είναι καταπράσινη και η παραλία Παλιολινός που βρίσκεται εκεί έχει ένα πανέμορφο γαλαζοπράσινο χρώμα, το χαρακτηριστικό του Ιονίου.

Λόγω της θέσης της η ιδιοκτησία αυτή παρουσιάζει μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσει κανείς μια λειτουργική επιχείρηση με άριστες απολαβές, καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί στο σύνολο της ή και μερικώς ως επενδυτικό ακίνητο. Τιμή: 2.250.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Υδρευσης

Κήπος

Δίκτυο Τηλεφώνου

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.