Πώληση Επιχείρηση 1199τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

390,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771002-54

Τετραγωνικά Μέτρα

1199

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2004

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ιδιοκτησία τριών ημιτελών Μονοκατοικιών σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1.199,83 τ.μ., στα Σβορωνάτα, Κεφαλονιάς, με θέα θάλασσα και με πρόσωπο σε επαρχιακό και αγροτικό δρόμο. Η ιδιοκτησία αυτή είναι κατάλληλη για τουριστική εκμετάλλευση, για λειτουργία καταστημάτων και κάθε είδους οικιστική αξιοποίηση.

Το πρώτο κτίριο (διώροφη μονοκατοικία) έχει συνολική επιφάνεια 117,66 τ.μ. με ισόγειο, α' όροφο, υπόγειο χώρο και ημιυπόγειο χώρο ισογείου. Το δεύτερο κτίριο (ισόγειος μονοκατοικία) έχει συνολική επιφάνεια 94,34 τ.μ. με ισόγειο και υπόγειο. Το τρίτο κτίριο (ισόγειος μονοκατοικία) έχει συνολική επιφάνεια 94,34 τ.μ. με ισόγειο και υπόγειο. Ακόμη, το οικόπεδο προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής πισίνας.

Τα Σβορωνάτα είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της νότιας Κεφαλονιάς και βρίσκεται 9 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι, πρωτεύουσα του νησιού, πολύ κοντά στο θέρετρο της Λάσσης και πολύ κοντά στο αεροδρόμιο. Παρόλη την κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο, η ιδιοκτησία αυτή αποτελεί γαλήνιο, γραφικό και ιδανικό μέρος για διακοπές.

To χωριό έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια τουριστικά και διαθέτει πλήθος τουριστικών καταλυμάτων, εστιατόρια, ταβέρνες, και μίνι μάρκετ, ωστόσο το μέρος έχει διατηρήσει τη δόξα του παρελθόντος και την παραδοσιακή του ταυτότητα. Πολύ κοντά βρίσκονται οι παραλίες Άμμες, Άβυθος, Άη Χέλης και Μηνιές. Τιμή: 390.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.