Πώληση Eπαγγελματικό Kτήριο 5700τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 2400000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

2,400,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771007-317

Συνολικά Δωμάτια

10

Τετραγωνικά Μέτρα

5700

Έτος Κατασκευής

2002

Όροφος

2ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μοναδικό πολυτελές συγκρότημα κατοικιών πάνω στην παραλία Μεγάλη Άμμος -Μηνιές Κεφαλονιάς, σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5.700 τ.μ.

Το συγκρότημα εκτείνεται σε τρία κτίρια, με 12 πολυτελή δωμάτια των 39 τ.μ. το καθένα και ένα διαμέρισμα 70 τ.μ. , όλα με θεά στη θάλασσα.

Ο περιβάλλον χώρος είναι πολύ άνετος με ξαπλώστρες, ομπρέλες, all-day spots, σαν γωνιές δροσιάς και παιδική χαρά. Πλεονέκτημα της ιδιοκτησίας αυτής είναι η άμεση πρόσβαση στην παραλία. Επίσης, υπάρχουν χώροι στάθμευσης και χώρος ΒΒQ.

Ένα καλαίσθητο σκηνικό με ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο πέλαγος προσδίδει στην ιδιοκτησία αυτή πολλά πλεονεκτήματα. Έχει πρόσβαση σε τρείς παραλίες σε πολύ κοντινή απόσταση. Απέχει από το Αργοστόλι , πρωτεύουσα του νησιού 6 χλμ και λίγα λεπτά από το Αεροδρόμιο. Ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχουν super markets, τράπεζες, φαρμακεία, κ.α.

Λόγω της θέσης της η ιδιοκτησία αυτή παρουσιάζει μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσει κανείς μια λειτουργική επιχείρηση με άριστες απολαβές, καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί στο σύνολο της ή και μερικώς ως επενδυτικό ακίνητο.

Τιμή: 2.400.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Β

Αποθήκη

WC

Εξωτερικά

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Θέσεις Parking: Πέντε

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.